Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Quiz για δυνατούς λύτες!

Δείτε την φωτο και απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση:

Τι συμβολίζει ο κύκλος που σχηματίζει ο Πρωθυπουργός με το χέρι του;1. Τα χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία

2. Τις αυξήσεις που θα γίνουν σε μισθούς και συντάξεις

3. Τις κρατικές δαπάνες για υγεία, παιδεία, ασφάλιση, ανταγωνιστικότητα

4. Το πως θα γίνει ο κ_λος μας σε λίγες μέρες απο τις νέες αυξήσεις!! Διαβάστε περισσότερα...

Μετά τη εξυγίανση στον ΟΣΕ έρχεται η εξυγίανση στα ιχθυοτροφεία

Ναι είναι γεγονός. Το πλάνο έχει εδώ και καιρό σχεδιαστεί και περιλαμβάνει τις απολύσεις του εργατικού προσωπικού και την πρόσληψη στη θέση του πάπιες για να ταΐζουν τα ψάρια. Ήδη οι πρώτες πάπιες έχουν αναλάβει έργο. Δείτε το βίντεο!
Διαβάστε περισσότερα...

Δηλώσεις Διαμαντοπούλου

Άντε και καλή σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά σε όλους!!
Διαβάστε περισσότερα...

Ομπάμα και CIA

Φίλη αναγνώστρια, μας έστειλε το παρακάτω άρθρο. Είναι πολύ ενδιαφέρον και αξίζει να το διαβάσετε μέρα που είναι!
"Συγκλονιστική αποκάλυψη του εγκυρότατου γαλλικού ηλεκτρονικού περιοδικού: http://www.voltairenet.org/. La biographie cachée des Obama: une famille au service de la CIA. Ο αμερικανός δημοσιογράφος Wayne Madsen, μετά από εξονυχιστική έρευνα στα επίσημα και αποχαρακτηρισμένα αρχεία της γνωστής CIA, επιβεβαιώνει και.....τεκμηριώνει την «αμερικανική λογική», αυτή που όλος ο κόσμος υποψιάζεται και βιώνει στους εθνικούς του χώρους: Ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ασκούν άμεσα πολιτική και επιβάλουν τους πολιτικούς ηγέτες που θέλουν, όχι μόνο στα προτεκτοράτα τους (Ελλάδα, κ.λπ), αλλά και στην ίδια τους τη χώρα… Περιττό να πούμε, ότι αυτή την πάγια πολιτική των εφιαλτικών μηχανισμών των ΗΠΑ, την ιστορικά επαληθευμένη πολλές φορές, την χαρακτηρίζουν «συνωμοσιολογία», οι ποικιλόχρωμοι δωσίλογοι της Νέας Τάξης. Ο Wayne Madsen αποκαλύπτει με ντοκουμέντα ότι όλο το «σόι» του Ομπάμα, γονείς, γιαγιά και πατριός, ήταν στρατολογημένοι χαφιέδες της CIA, συμμετείχαν στις βρόμικες «επιχειρήσεις» της στην Κένυα. Συμμετείχαν επίσης σε «επιχειρήσεις» αντιμετώπισης της «Κινεζικής» και Σοβιετικής κομμουνιστικής επιρροής στα αμερικάνικα Πανεπιστήμια και στο χαφιεδισμό εναντίον Αφρικανών ηγετών του Κινήματος των Αδεσμεύτων»! Η οργάνωση Business International Corporation, που χρησιμοποιείται ως «κάλυψη» της Cia, χρησιμοποίησε τον Ομπάμα, ως χυδαίο πληροφοριοδότη από το 1983! Τα αποχαρακτηρισμένα απόρρητα έγγραφα της Cia, μας εξηγούν έτσι το πώς…βρέθηκε πρόεδρος των ΗΠΑ ένας χαφιές! Και εμείς καταλαβαίνουμε γιατί υπήρξαν τέτοιες υμνολογικές υστερίες για τον άνθρωπο της CIA στην Ελλάδα: Εδώ υπάρχει στρατός ολόκληρος, δικτυωμένος σε όλο το πολιτικό, δημοσιογραφικό και πνευματικό οικοδόμημα, που εκτελεί τις εντολές των αμερικανικών υπηρεσιών και προωθεί τα μακάβρια σχέδιά τους…Δεν πρέπει, λοιπόν, να απορούμε γιατί ο πρωθυπουργός μας, οι υπουργοί του και οι ηγεσίες ΟΛΩΝ των κομμάτων συμπεριφέρονται σαν ανδρείκελα, επενδύοντας συχνά αυτές τις «εξαρτήσεις» τους με το «λίπος» ρητορικών φράσεων εναντίον της παγκοσμιοποίησης, της Νέας Τάξης, του ιμπεριαλισμού και ακόμα εναντίον του αμερικανισμού. ΟΥΤΕ να απορούμε για το ποιοι κατασκευάζουν και καθοδηγούν την ποικιλία των τρομοκρατικών ομάδων: «αντιεξουσιαστικές» υπογραφές της CIA… Δεν πρέπει λοιπόν να απορούμε, αλλά να καταλαβαίνουμε και να γκρεμίζουμε τις μυθολογίες της Νέας Τάξης. Το http://www.voltairenet.org έχει κάνει συνταρακτικές και τεκμηριωμένες αποκαλύψεις γύρω από τη πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, τα Βαλκάνια και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.Ένας από τους στυλοβάτης του περιοδικού είναι O Thierry Meyssan ο οποίος από πρώτος γκρέμισε τη μυθολογία γύρω από τη μεγαλύτερη προβοκάτσια του αιώνα: Την πτώση των Δίδυμων Πύργων»."

Διαβάστε περισσότερα...

Ζητείται...... χειριστής γερανού!!

Η φώτο τραβήχτηκε από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου..."Burj Dubai". Πραγματικά εκπληκτικό. Σχεδόν φαίνεται η καμπυλότητα της γης. Τα άτομα που δουλεύουν στο ψηλότερο σημείο του Girders μπορούν να δουν την κίνηση της γης.
Διαβάστε περισσότερα...

Η ιστορία ενός μολυβιού...

Το παιδί κοιτούσε τη γιαγιά του που έγραφε ένα γράμμα. Κάποια στιγμή τη ρώτησε:
- Γράφεις μια ιστορία που συνέβη σε εμάς; Και μήπως είναι μια ιστορία για μένα;
Η γιαγιά σταμάτησε να γράφει, χαμογέλασε και είπε στον εγγονό της:
- Όντως γράφω για σένα, ωστόσο, αυτό που είναι πιο σημαντικό κι από τις λέξεις είναι το μολύβι που χρησιμοποιώ. Θα ήθελα, όταν μεγαλώσεις, να γίνεις σαν κι αυτό.
Το παιδί, περίεργο, κοίταξε το μολύβι και δεν είδε τίποτα το ιδιαίτερο.
- Αφού είναι το ίδιο με όλα τα μολύβια που έχω δει στη ζωή μου!
- Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο τον οποίο βλέπεις τα πράγματα. Το μολύβι έχει πέντε ιδιότητες, τις οποίες αν καταφέρεις να διατηρήσεις, θα είσαι πάντα ένας άνθρωπος που θα βρίσκεται σε αρμονία με τον κόσμο.
Πρώτη ιδιότητα: Μπορείς να κάνεις μεγάλα πράγματα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ ότι υπάρχει ένα Χέρι το οποίο καθοδηγεί τα βήματά σου. Αυτό το χέρι το λέμε "Θεό" και Εκείνος πρέπει να σε καθοδηγεί πάντα σύμφωνα με το θέλημά Του.
Δεύτερη ιδιότητα: Πότε-πότε πρέπει να σταματάω να γράφω και να χρησιμοποιώ την ξύστρα. Αυτό κάνει το μολύβι να υποφέρει λίγο, αλλά στο τέλος είναι πιο μυτερό. Έτσι, μάθε να υπομένεις ορισμένες δοκιμασίες, γιατί θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.
Τρίτη ιδιότητα: Το μολύβι μας επιτρέπει πάντα να χρησιμοποιούμε γόμα για να σβήνουμε τα λάθη. Κατάλαβε ότι το να διορθώνουμε κάτι που κάναμε δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά σημαντικό για να παραμένουμε στο δρόμο του δικαίου.
Τέταρτη ιδιότητα: Αυτό που έχει στην ουσία σημασία στο μολύβι δεν είναι το ξύλο ή το εξωτερικό του σχήμα, αλλά ο γραφίτης που περιέχει. Έτσι, να φροντίζεις πάντα αυτό που συμβαίνει μέσα σου.
Τέλος, η πέμπτη ιδιότητα του μολυβιού: Αφήνει πάντα ένα σημάδι. Έτσι, λοιπόν, να ξέρεις ότι ό,τι κάνεις στη ζωή σου θα αφήσει ίχνη και να προσπαθείς να έχεις επίγνωση της κάθε σου πράξης.
Διαβάστε περισσότερα...

Laptop του 1995!

Με το παρελθόν δε σε συνδέει πολλά! Διαβάστε περισσότερα...