Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Ανέκδοτο


Τι περιμένουν 17 ξανθιές έξω από το cinema;

Να έρθει και η 18η γιατί το έργο είναι άνω των 18.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα εισήγηση για την απαγόρευση του καπνίσματος

Απέτυχε ο προηγούμενος νόμος γιατί είχε εξαιρέσεις και φτιάχνουν νέο με προοπτική την καθολική απαγόρευση από όλους τους δημόσιους χώρους. Τα πρόστιμα θα είναι βαριά, αλλά οι καταστηματάρχες ζητάνε τα πρόστιμα να επιβάλλονται στους πελάτες και όχι στους ίδιους. Πάντως το υπουργείο είναι αποφασισμένο. Συγκεκριμένα η υπουργός Υγείας κ. Ξενογιαννακοπούλου σημείωσε ότι "το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένη πολιτική για το θέμα", υπογραμμίζοντας ότι "ο σημερινός νόμος παρουσιάζει πολλά προβλήματα, αντιφάσεις και προχειρότητα στις διατάξεις".
Εμείς εδώ θα είμαστε και θα δούμε τι θα γίνει!
Διαβάστε περισσότερα...

Νο ρίζον!

Είμαστε πολλοί σε αυτό το μπλογκ.Και με έπιασε αυτό που...χμ...πώς το λένε...χμ....αυτό που βλέπω την πρώτη σελίδα..και δε βλέπω κανένα ποστ δικό μου.Και ήθελα να γράψω κάτι για να φανώ και εγώ ενηγούεη!και έγραψα.Αυτά. Διαβάστε περισσότερα...

Απεργία την Τετάρτη!


Γειά και χαρά. Αν και χαρά δε θα πάρουν όσοι θα βρεθούν την Τετάρτη (24/2)στην Αθήνα. Χειρόφρενο λοιπόν σε ΗΣΑΠ και μετρό, τρόλευ, τράμ, προαστιακό και γενικότερα τα τρένα του ΟΣΕ. Επίσης, φροντίστε τι θα κάνετε γιατί και τα αεροπλάνα δε θα πετάξουν (να είναι καλά η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ με τις 24ωρες απεργίες). Πάρτε πολλά σταυρόλεξα και sudoku για τις αίθουσες αναμονής. Α και τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα ακινητοποιηθούν ορισμένες ώρες της ημέρας, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά θα κάνουν στάσεις εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:30 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Πανηγύρι πάλι! Αχ και να ήμουν ταξιτζής την Τετάρτη στην Αθήνα!! Διαβάστε περισσότερα...

Ακόμα πιο ψηλά..(?)

Γεία και χαρά. Τα μάθατε τα νέα; Οι δύο άσπονδες αεροπορικές εταιρίες, Aegean και Olympic Air ετοιμάζονται να
υπογράψουν συμφωνία συγχώνευσης και να αποτελέσουν ένα τεράστιο ανταγωνιστή στις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές! Ο συνολικός στόλος των αεροσκαφών θα φτάσει τα 64 σκάφη και αναμένεται να χαραχτούν νέα δρομολόγια, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις υπόλοιπες ηπείρους. Οι πιο κακές γλώσσες θέτουν θέμα εργασιακών διλημμάτων αφού οι 2.500 εργαζόμενοι της Aegean και οι 3.350 της Olympic Air, ίσως και να είναι παραπάνω από το επαρκές για να καλυφθούν οι νέες στρατηγικές της επιχείρησης. Η ιστορία θα δείξει πάντως. Μη σας κάνει έκπληξη αν δούμε τσιμπημένες τιμές στα εισιτήρια!. Ά ρε Ωνάση, θα τρίβεις τα μάτια σου με αυτά που βλέπεις από κει πάνω τόσα χρόνια!
Διαβάστε περισσότερα...

Μεζεδοποτείο "Σινιάλο" στην Πάτρα

Γειά και χαρά. Κάνω την αρχή σε αυτή την κατηγορία της θεματολογίας μας. Αν ποτέ κάποιος από σας βρεθεί στην Πάτρα, θα του συνιστούσα ανεπιφύλακτα να επισκεφθεί το "Σινιάλο". Ένα πασίγνωστο στους Πατρινούς -και όχι μόνο- μεζεδο/ταβερνο/κουτουκο μαγαζί στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη & Καραΐσκάκη. Ένας ζεστός και άνετος χώρος με μεγάλο ισόγειο και πρώτο όροφο που ενώνονται εσωτερικά με μια σκάλα. Η διακόσμηση παραπέμπει σε ταβέρνα σε χωριό και το μεγαλύτερο μέρος της πελατείας του είναι φοιτητές. Ζωγραφιές και τοιχογραφίες θυμίζουν ταβέρνες παλιάς εποχής. Σχεδόν γεμάτο κάθε μέρα. Σε αυτό κυρίως οφείλεται το ότι έχει χαμηλές τιμές και μεγάλες μερίδες! Γιορτές, τσικνοπέμπτες και τέτοια, όλοι μια μεγάλη παρέα. Μουσική ρεμπέτικη, παλιά λαϊκά, έντεχνο. Οι κατάλογοι θυμίζουν μαθητικά μεγάλα τετράδια και μέσα μπορεί κανείς να διαβάσει αφιερώσεις και σχόλια παλαιοτέρων πελατών. Την παραγγελία τη γράφεις εσύ στο μπλοκάκι που σου αφήνουν τα γκαρσόνια. Κάντε καλά γράμματα αλλιώς θα μείνετε νηστικοί! (Προτιμήστε τη σαλάτα Σινιάλο!)Δεν έχω να πω περισσότερα. Το έχω τιμήσει αμέτρητες φορές. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Άντε και καλή σας όρεξη..

Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.sinialo.gr/
Διαβάστε περισσότερα...

αλλάξαν οι καιροί...........



αυτό που βίωσα σήμερα με έκανε να εμπεδώσω πλέον την αλλαγή των καιρών.
σήμερα το πρωί πήγα στο μαγαζί ενός φίλου μου να του κρατήσω παρέα ,μιας και δεν είχα τι να κάνω.
η ώρα ήταν 9 και κάτι ψιλά.
εκείνη την ώρα μπήκε στο μαγαζί ένας παππούς στα 70 του περίπου.
ζήτησε να καθίσει στην καρέκλα που υπήρχε ,μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης του διπλανού καταστήματος με των οποίων είχε ραντεβού πριν τις 9!!!
κάθισε ο παππούς στη καρέκλα και πιάσαμε μια ψιλοκουβέντα, του στυλ "από που είσαι;", "πως σε λένε" "σπούδασες κάτι" και τα υπόλοιπα γνωστά.
περνούσε η ώρα ευχάριστα μπορώ να πω έφτασε η στιγμή όμως που περίμενε. να δει επιτέλους τον διπλανό καταστηματάρχη για να κανονίσει κάτι τελευταίες λεπτομέρειες για μία δουλειά του.
ο γείτονας περνάει από το μαγαζί του φίλου μου και λέει μια καλημέρα!
τότε ο παππούς γυρνάει και λέει " ο νεαρός αυτός (για τον φίλο μου) είναι πολύ ευγενικός, με άφησε να καθίσω στην καρέκλα , και προσφέρθηκε να με εξυπηρετήσει αυτός για να μην περιμένω άλλο."
μια φράση που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. βλέπετε είχα συνηθίσει αλλιώς. δε μου φαινόταν τόσο παράλογο το γεγονός να καθίσει ένας ηλικιωμένος ή να τον βοηθήσει κάποιος που μπορούσε να το κάνει!ο άνθρωπος αυτός πρέπει να είχε ζήσει τραγικές καταστάσεις!
δυστυχώς οι καιροί άλλαξαν Διαβάστε περισσότερα...

σε είδα......




σε είδα στη Λαμία
κατέβαινες την Υψηλάντη (κεντρικός δρόμος της πόλης)
φορούσες το κλασσικό σου μαύρο ημίπαλτο με υψωμένο το γιακά , είχες το καστανό σου μαλλί μαζεμένο σε κοτσίδα,τα αυτιά σου κοσμούσαν δύο σκουλαρίκια τα οποία κάναν παρέα σε δύο ακουστικά ipod!δυστυχώς τα μελιά σου μάτια τα κάλυπταν ένα ζευγάρι μεγάλα ,καταθλιπτικά, μαύρα γυαλιά.
εσύ λογικά δε με πρόσεξες ,αν και μου φαίνεται αδύνατο αυτό ,μιας και η απόσταση που είχαμε δεν ήταν πάνω από 4 περίπου μέτρα!μάλλον δεν ήθελες να με χαιρετήσεις........
δυστυχώς περίμενα άλλη αντιμετώπιση προς το πρόσωπό μου!βλέπεις δεν είχα κάνει κάτι το μεμπτό για να μην αξίζω ένα "γεια σου ,τι κάνεις;" ,εκτός και αν το φιλικό μου ενδιαφέρον ,καθότι έχεις σχέση , να το εξέλαβες ως σεξιστικό ενδιαφέρον ή αλλιώς "πέσιμο"
κρίμα και είχα σχηματίσει διαφορετική άποψη για εσένα. είχα εκτιμήσει το χαρακτήρα σου , την προσωπικότητά σου , το ήθος σου , την ανεμελιά σου , τον τσαμπουκά σου!
όπως κατάλαβες σε είδα πρώτα σαν άτομο και μετά σαν απλό "σκεύος" ηδονής ή κατά το κοινός λεγόμενο "γκόμενα". δε ζήτησα κάτι παράξενο ,παράταιρο ,ιδιαίτερο ,παρά μόνο τη φιλία σου!
όταν σου έκανα τα χατίρια με το να κάθομαι να σου δείχνω πράγματα στον υπολογιστή για το πως θα "κατεβάσεις" τραγούδια και πως θα τα αντιγράφεις ,κάτι που τελικά έκανα μόνος μου σπαταλώντας τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου , ήμουν καλός σαν "φίλος" .τώρα όμως που πήρες αυτό που ήθελες δεν κάνω ούτε για γνωστός!

δεν πειράζει , μου φτάνει που απλά σε είδα........... Διαβάστε περισσότερα...

Δεντροφύτευση διοργανώνει ο ΣΚΑΙ

Νέα δεντροφύτευση διοργανώνει ο ΣΚΑΙ αυτή την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στη Ρόδο.Στη δενδροφύτευση, συμμετέχουν οι δήμοι Καμείρου και Αταβύρου και αναμένεται να φυτευθούν 30.000 δέντρα στην περιοχή της Αρχαίας Καμείρου. ίδιες πρωτοβολίες θα επαναληφθούν και τις επόμενες βδομάδες.
Από μας ένα μεγάλο μπράβο στο ΣΚΑΙ.
Διαβάστε περισσότερα...

Πάλι λάθος;


Τουλάχιστον 33 νεκροί πολίτες ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά σκοτώθηκαν σύμγωνα με τις αρχές του Αφγανιστάν, ύστερα από αεροπορική επίθεση που εξαπέλυσε το ΝΑΤΟ στην επαρχία Uruzgan. Το ΝΑΤΟ επίσημα αναφέρει ότι η επίθεση ήταν ενάντια υποτιθέμενου ύποπτου στόχου.
Οι ΑΜΑΝ τα είχαν πει για τις επιθέσεις του ΝΑΤΟ.

Διαβάστε περισσότερα...

Η ιστορία του ποπ-κορν


Δημοφιλές σνακ από καβουρντισμένους κόκκους αραβοσίτου. Προτού το ανακαλύψουν οι κινηματογραφόφιλοι ήταν ήδη γνωστή και αγαπητή συνήθεια στους κατοίκους των σπηλαίων. Το παλαιότερο εύρημα, ηλικίας 5.000 ετών, εντοπίστηκε στο Νέο Μεξικό και οι επιστήμονες το θεωρούν καθαρά αμερικανικό προϊόν.
Οι ιθαγενείς το απολάμβαναν τοποθετώντας έναν - έναν τους σπόρους αραβοσίτου πάνω από τη φλόγα με τη βοήθεια ενός κλαδιού. Με το ποπ-κορν έφτιαχναν μπύρα και σούπες, ενώ το χρησιμοποιούσαν και για την κατασκευή κοσμημάτων. Κάπως έτσι έμαθε την ύπαρξη του ο Χριστόφορος Κολόμβος.
Είναι καταγεγραμμένο ότι στις 22 Φεβρουαρίου 1630 ένας ινδιάνος ονόματι Κουαντακένα από τη φυλή των Γουαμπανοάγκ έμαθε την τέχνη του ποπ-κορν σε κάποιους βρετανούς αποίκους στο Πλίμουθ της Μασαχουσέτης. Όσοι από τους Ευρωπαίους το δοκίμασαν ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ από τη γεύση του, που το έτρωγαν κάθε πρωί, συνοδεύοντάς το με κρέμα και ζάχαρη. Αργότερα έγινε απαραίτητο συνοδευτικό στο δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών.
Το ποπ-κορν διαδόθηκε ακόμη περισσότερο τον 19ο αιώνα από τους υπαίθριους πωλητές στα πάρκα, στα πανηγύρια και τα καρναβάλια, όταν ο μέσος Αμερικανός άρχισε να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του.
Με την εξάπλωση της κινούμενης εικόνας, οι πλανόδιοι πωλητές έστησαν την πραμάτεια τους έξω από τους κινηματογράφους. Γρήγορα ήρθαν σε σύγκρουση με τους αιθουσάρχες, που δεν ήθελαν να αποσπάται η προσοχή των θεατών κατά τη διάρκεια της προβολής. Όταν, όμως, οι θεατές επέβαλαν τη θέλησή τους και συνόδευαν την προβολή της ταινίας με ποπ κορν, οι αιθουσάρχες αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση και πήραν στα χέρια τους τη διάθεση του προϊόντος, που τους απέφερε επιπλέον κέρδη.
Η γλυκιά συνήθεια άλλαξε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και το ποπ κορν απόκτησε αλμυρή γεύση, όταν η ζάχαρη ήταν είδος εν ανεπαρκεία. Στις μέρες μας, το ποπ-κορν είναι ο απαραίτητος σύντροφος της ελαφράς διασκέδασης στους πολυκινηματογράφους όλου του κόσμου. Οι Αμερικανοί κρατούν και σήμερα τα σκήπτρα στην κατανάλωση ποπ-κορν, με 400.000 τόνους τον χρόνο ή 80 κιλά ανά Αμερικανό.
Πηγή: http://www.sansimera.gr/articles/415
Διαβάστε περισσότερα...

Ανευθυνότητα


Γειά και χαρά. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων το 43% των αυτοκινήτων στην Αθήνα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ. Το πρόστιμο ανέρχεται σε 400€ για κάθε οδηγό που δεν έχει προμηθευτεί με το ανάλογο αυτοκολητάκι. Καταλαβαίνετε τι υπάρχει γύρω μας και πόσο κινδυνεύουμε ανα πάσα στιγμή, τόσο ως πεζοί, όσο και ως οδηγοί. Και μετά σου λέει για υβριδικά αυτοκίνητα και έξυπνα οχήματα. Όσο έξυπνο και να είναι το όχημα, αν ο οδηγός είναι ηλίθιος και ανεύθυνος, δε μας σώζει τίποτα. Διαβάστε περισσότερα...

Οι ληστείες της ημέρας



Ανακοίνωση προς επίδοξους ληστές:


Σήμερα πραγματοποιήθηκαν ληστείες στις εξής τράπεζες

1. Ληστεία σε κατάστημα της Proton Bank [PRBr.AT] στη συμβολή των οδών Σανταρόζα και Σταδίου στην Αθήνα σημειώθηκε στις 8:12 το πρωί.
  1. 2.Ληστεία πριν από λίγο σε υποκατάστημα της Aspis Bank στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 130).


Παρακαλείστε όπως εξυπηρετηθείτε από άλλες τράπεζες!

Διαβάστε περισσότερα...

δικτυακές βιβλιοθήκες!


δικτυακές βιβλιοθήκες !
ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να βρείτε τους συνδέσμους για τις βιβλιοθήκες αρκετών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας!
απλά πατήστε εδώ!



πηγη:http://rc-cafe.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα...

Απόσυρση από την αγορά προϊόντος που περιείχε μεταλλαγμένα συστατικά


Η περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace συνεχίζει τον αγώνα της εναντίον των μεταλλαγμένων προϊόντων και παλεύει ώστε η Ελλάδα να να παραμείνει ζώνη απαλλαγμένη από μεταλλαγμένα προϊόντα. Μετά από ενημέρωση καταναλωτών διαπιστώθηκε ότι στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν δαμάσκηνα με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας, τα οποία αναγράφουν ότι περιέχουν μεταλλαγμένο σιρόπι καλαμποκιού. Τα δαμάσκηνα έχουν την εμπορική ονομασία Sunsweet Chocolate Plum Sweets και εισάγονται από την εταιρία ΕΛΓΕΚΑ ΑΕ, και φέρουν την απαραίτητη σήμανση όπως προβλέπει η νομοθεσία. Συγκεκριμένα, στα συστατικά του προϊόντος αναγράφεται «σιρόπι καλαμποκιού 0,7% (παράγεται από γενετικώς τροποποιημένο αραβόσιτο)». Τα supermarket που πουλάνε το συγκεκριμένο προϊόν είναι τα εξής: ΑΒ Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, Carrefour, Dia, Μασούτης, αλλά και μικρότερα καταστήματα. Ήδη η περιβαλλοντική οργάνωση ζήτησε με επιστολή της από τα συγκεκριμένα supermarket την απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος και ήδη τα ΑΒ Βασιλόπουλος με ανακοίνωσή τους το απέσυραν από τα ράφια.

Για περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα...

Κίνηση πολιτών "Μαλιακός SOS"

Σε ανακοίνωση προχώρησε η κίνηση πολιτών "Μαλιακός SOS", με αφορμή την επέκταση της εταιρείας Αgroinvest, μιας εταιρείας που εδρεύει στην Ανατολική Φθιώτιδα και κατά το παρελθόν έχει γίνει στόχος περιβαλλοντικών οργανώσεων, όπως η Greenpeace. αναλυτικά στην ανακοίνωση της η κίνηση πολιτών αναφέρει:
Είναι καιρός να αλλάξουν οι πολιτικές.
Ο Μαλιακός δεν αντέχει άλλες υποχωρήσεις
Η Κίνηση Πολιτών ΜΑΛΙΑΚΟΣ SOS θεωρούμε αυτονόητο ότι η κατάσταση του κόλπου δεν σηκώνει την ίδρυση νέων ή την επέκταση των υφιστάμενων βιομηχανικών μονάδων.

Η εμπειρία δυστυχώς απέδειξε και αποδεικνύει καθημερινά ότι οι εταιρείες δεν πρόκειται να λειτουργήσουν σύμφωνα με τις υποχρεώσεις τους για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Αλλά και οι δημόσιες υπηρεσίες δεν μπορούν να εφαρμόσουν αξιόπιστους προληπτικούς μηχανισμούς ελέγχου. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Οι δύο αυτοί παράγοντες μαζί οδήγησαν στην σημερινή εικόνα που αντιμετωπίζουμε, όσοι ερχόμαστε σε επαφή με τη θάλασσα. Οδήγησαν σ’ αυτό που όλοι λέμε: “ο Μαλιακός αργοπεθαίνει”!
Είναι καιρός να αλλάξουν οι πολιτικές, να σταματήσουν οι υποχωρήσεις απέναντι στα συμφέροντα και τις πρόχειρες αναπτυξιακές λογικές. Λέξεις όπως αειφορία, βιωσιμότητα, χωροταξία, νομιμότητα, σεβασμός στο περιβάλλον πρέπει να αποκτήσουν την πραγματική τους έννοια. Είμαστε εδώ κυρίως γι’ αυτά.
Τη Δευτέρα 22 Φλεβάρη θα είμαστε όλοι στο Νομαρχιακό Συμβούλιο με την ελπίδα ότι θα επικρατήσει η λογική. Το μήνυμά μας ήταν και είναι: “Ο Μαλιακός θα ζήσει!”
“ΜΑΛΙΑΚΟΣ SOS”
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
http://maliakos-sos.blogspot.com/
maliakos-sos@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα...

Προκύρηξη Εθνικής


Γειά και χαρά. Σε εξέλιξη βρίσκεται η προκύρηξη της εθνικής τράπεζας για την κάλυψη 230 θέσεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Ο διαγωνισμός λήγει την 1η Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα :

http://www.diorismos.gr/Dpages/geem/viewitem.php?id=11724&type=procs&position=ext

ή και την επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας. (www.nbg.gr)

Ενημερωτικά, δέχονται μόνο πτυχιούχους οικονομικών σχολών και πρέπει η δήλωση να γίνει στην πόλη που έχει εντοπιότητα ο υποψήφιος. Λες να παίζει το μέσον και εδω; ο καιρός θα το δείξει..
Διαβάστε περισσότερα...

Γ@μάτο!

Διαβάστε περισσότερα...

Ρένος Χαραλαμπίδης, σύντομα κοντά μας


Γειά και χαρά. Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε το Ρένο Χαραλαμπίδη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Προσωπικά τον είχα απολαύσει στο "φθηνά τσιγάρα". Στη νέα ταινία του Βασίλη Νεμέα με τίτλο "Άμα δε σε θέλει", θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν οι θαυμαστές του, σε ένα διαφορετικό ρόλο. Έτσι για την ιστορία, σύντομα θα κυκλοφορήσει και η δική του ταινία με τίτλο "τα 4 μαύρα κοστούμια". Με πιο μακρυά μαλλιά και λίγα κιλά παραπάνω, ο καταξιωμένος ηθοποιός (εκτός των άλλων), ανέλαβε και χρέη υπευθύνου στο ελληνικό τμήμα παραγωγής της Audiovisual. Διαβάστε περισσότερα...

Σούπερ Λίγκα


Γεία και χαρά. Για να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες (τώρα που δε μας κοιτάνε οι γυναίκες)της σούπερ λίγκα:(23η αγωνιστική)
Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-1

Καβάλα-Ξάνθη 2-1

Εργοτέλης-Ολυμπιακός 1-1

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Λάρισα-Πανθρακικός 0-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 2-3

ΑΕΚ-Αρης 1-0

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1


Η βαθμολογία (σε 23 αγώνες)

1. Παναθηναϊκός 52
2. Ολυμπιακός 50
3. ΠΑΟΚ 50
4. ΑΕΚ 39
5. Άρης 35
6. Καβάλα 33
7. Ατρόμητος 31
8. Αστέρας Τρίπολης 30
9. Εργοτέλης 29
10. Πανιώνιος 28
11. Ξάνθη 25
12. Ηρακλής 25
13. Λάρισα 24
14. ΠΑΣ Γιάννινα 21
15. Λεβαδειακός 21
16. Πανθρακικός 12
Διαβάστε περισσότερα...

Αποκατάσταση Τεμπών


Γειά και χαρά. Από την όμορφη θεσσαλονίκη με το λευκό τον πύργο, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας υποσχέθηκε πως αν εντατικοποιηθούν οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδικού δίκτύου Αθηνών - Θεσσαλονίκης (στο ύψος των Τεμπών), πριν απο το Πάσχα θα μπορεί να δοθεί στην κυκλοφορία. Άντε να το δούμε και αυτό. Να μου το θυμηθείτε, τα διόδια θα ανεβάσουν τιμές! Αν και ρε παιδιά μεταξύ μας τώρα, όταν βγαίνει κάποιος στη θεσσαλονίκη και μιλάει για έντατικοποίηση, πόσο να τον πάρουμε στα σοβαρά; Χαλλλλαραααααα Μήτσο... Διαβάστε περισσότερα...

Απεργία στη Lufthansa


Γειά και χαρά. Χαρά σίγουρα όχι για όσους επιβάτες είχαν σκοπό να πετάξουν με τη γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa. Απο σήμερα μέχρι και την Πέμπτη,οι πιλότοι της τραβάνε χειρόφρενο και περίπου τα 2/3 των πτήσεων της ακυρώνονται! (Ελληνικό μου ακούγεται αυτό). Η εταιρεία πραγματοποιεί περίπου 1.800 πτήσεις την ημέρα -εκ των οποίων 160 διηπειρωτικές-, αριθμος ο οποίος περιλαμβάνει ωστόσο και τις πτήσεις των περιφερειακών εταιρειών της, που δεν θα επηρεαστούν από την απεργία (τυχεροιιί). Απο 1 το βράδυ ώρα Ελλάδος λοιπόν (22/2) ως και 1 το βράδυ της Παρασκευής, βρείτε άλλο μέσο ή εταιρεία να ταξξιδέψετε! 4.500 πιλότοι είναι το συνδικάτο, λέτε να περάσει απαρατήρητό? Διαβάστε περισσότερα...