Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η ιστορία της Ιταλίας σε μία εικόνα!

Θα μας πείτε υπερβολικούς, αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, τουλάχιστον τη σύγχρονη.
Διαβάστε περισσότερα...

Ανέκδοτο!

Είναι οι γονείς στο σαλόνι και δίπλα παίζει ο γιος τους. Τους πιάνει ένα φούντωμα για σεξ αλλά κάτι πρέπει να κάνουν για να μην είναι μπροστά το παιδί. Λέει λοιπόν ο πατέρας:
-Γιαννάκη, είσαι όλη μέρα μέσα..Πήγαινε στο μπαλκόνι να πάρεις λίγο αέρα,..να μας λες και τι γίνεται στο δρόμο..
Πάει ο πιτσιρικάς στο μπαλκόνι και αρχίζει και λέει ότι βλέπει..Την ίδια στιγμή ξεκινάει και το "πανηγύρι" στο σαλόνι με τους γονείς του!
-Τώρα βλέπω ένα γερανό που παίρνει ένα αμάξι που δεν πάρκαρε καλά..τώρα βλέπω την κυρία Μαρία που κουβαλάει τα ψώνια από το μανάβικο..τώρα βλέπω τον κύριο και την κυρία Στεργίου από απέναντι να κάνουν σεξ!
Μένουν κόκαλο οι γονείς του!
-Τι εννοείς όταν λες ότι τους βλέπεις;; ρωτάει ο πατέρας.
-Δεν τους βλέπω ακριβώς, απλά βλέπω πως βγάλαν το γιό τους στο μπαλκόνι, όπως εσείς εμένα..
Διαβάστε περισσότερα...

Μια συνηθισμένη μέρα στο μέλλον!

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω video.. Κάποια μέρα έτσι θα ζούμε! (όσοι από μας δεν έχουν πεθάνει από την πείνα, τις αρρώστιες, την αυξημένη εγκληματικότητα, τους πολέμους, και από όλα αυτά που τρώμε, πίνουμε, βάζουμε στο δέρμα μας..) Άσχετο! ..αν κρίνω από το video, η δουλειά του μέλλοντος θα είναι καθαριστής τζαμιών!

Διαβάστε περισσότερα...

Πάμε κρουαζιέρα!

Καλημέρα σας.. Θέλετε να πάμε μια κρουαζιέρα; Να παρατήσετε το γραφείο και τη δουλειά σας και να τα μουτζώσετε όλα για λίγο; Η παρακάτω παρουσίαση θα βοηθήσει λίγο σε αυτό.. Απολαύστε! (Εννοείτε πως εντάσσεται στα πλαίσια του κοινωνικού μας τουρισμού!)

Διαβάστε περισσότερα...