Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Αν υπάρχει η ομάδα Έψιλον ήρθε η ώρα να επέμβει!

Καιρός να πάψουν να κρύβονται, αν υπάρχει η ομάδα Έψιλον ας επέμβει. Εκεί έχουμε στηρίξει πλέον τις ελπίδες μας. Στη φαντασία, στις θεωρίες συνωμοσίας, στις προφητείες. Τι είπε ο Κοσμάς ο Αιτωλός, μήπως το είχε προβλέψει ο Φουράκης; Ο Νοστράδαμος είχε αναφέρει τίποτα; Ο Σείριος μήπως πλησιάζει; Εκεί στρέφουμε τις ελπίδες μας! Η οικονομική κρίση μας έκανε να πιστεύουμε σε φανταστικούς ήρωες, αφού πραγματικοί δεν υπάρχουν! Ψάχνουμε για θεωρίες συνωμοσίας! Μήπως ο Παπανδρέου είναι εξωγήινος κατακτητής; Μήπως ο Καραμανλής Τούρκος πράκτορας; Μήπως ο Βενιζέλος διαβάζει κρυφά τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών; Μήπως οι χημικές ουρές στον ουρανό μας αποχαύνωσαν και ψηφίζουμε τους ίδιους; Μήπως η Τατιάνα μας αποκοίμισε με τα μάτια της; Μήπως η Τζούλια είναι δάκτυλος των Εβραίων; Τι συμβαίνει άραγε; Μήπως απλά τόσα χρόνια μας βόλευε να εκλέγουμε τα ίδια λαμόγια για να βολέψουμε τα παιδιά μας στο δημόσιο; Μήπως τελικά εμείς φταίμε για την κρίση για αυτό και η κυβέρνηση ζητά από μας να πληρώσουμε για αυτή; Για σκεφτείτε το!
Διαβάστε περισσότερα...

Να τιμωρηθούν αυτοί που πλούτισαν σε βάρος του ελληνικού λαού ζήτησε ο Παπούλιας

Είναι δυνατόν; Φαίνεται ότι κάποιοι άνθρωποι τώρα άρχισαν την πολιτική τους καριέρα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάλλον τώρα ξεκίνησε να πολιτεύεται, μικρό αμούστακο παιδί. Εσείς κ. Παπούλια δεν γνωρίζετε ποιοι πλούτισαν σε βάρος του ελληνικού λαού; Εσείς δε συμμετείχατε σε σάπιες κυβερνήσεις; Γιατί λοιπόν παροτρύνετε τον πρωθυπουργό να τους βρει. Θα σας παρότρυνα να τους κατονομάσετε. Ίσως βρείτε και πολιτικούς σας φίλους ανάμεσα. Αλλά και πολιτικούς σας εχθρούς να κατονομάσετε μας αρκεί. Μην μας κοροϊδεύετε με δηλώσεις όπως αυτή που κάνατε μπροστά στις κάμερες :"Είμαι βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός θα ανταποκριθεί, αλλά χρειάζεται να πεισθεί ότι θα υπάρξει δικαιοσύνη. Ότι θα παταχθεί η φοροδιαφυγή. Πρέπει να παταχθούν όλοι αυτοί που πλούτισαν σε βάρος του ελληνικού λαού". Γιατί είμαι βέβαιος ότι ανεπίσημα έχετε αναφερθεί σε αυτούς που μας δούλεψαν ψιλό γαζί. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων επιτέλους, αναλάβετε τον πολιτικό ρόλο που σας αναλογεί!
Διαβάστε περισσότερα...

Η δική σου ζωή - Μανώλης Φάμελλος

Γειά και χαρά. Και καλημέρα σε όλο τον κόσμο. Ένα όμορφο τραγούδι για να φτιάξει λίγο η διάθεση μας απο όλα αυτά που ακούμε και βλέπουμε.. Στο κάτω κάτω, είναι δική σου ζωή! (που λέει και το άσμα)


Διαβάστε περισσότερα...