Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλη προσφορά ταξιδιού στους αναγνώστες μας για αύριο!

Απαντήστε σωστά στην παρακάτω ερώτηση και κερδίστε ένα ταξίδι για αύριο από Πειραιά για Σύνταγμα, μέσω παραλιακής και Συγγρού (διάρκεια ταξιδιού 8 ώρες), με σωφέρ (ταξιτζή) και αυτοκίνητο κίτρινου χρώματος. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται πρωινός καφές, τυροπιτίτσα και περιήγηση στα αξιοθέατα των Αθηνών.
Η ερώτηση είναι η εξής:
Πόσα ταξίδια στο εξωτερικό έκανε ο πρωθυπουργός μας;
1. Ένα;
2. Πολλά;
3. Ποιος πρωθυπουργός;
Διαβάστε περισσότερα...

Απεργεί και το μετρό αύριο!

24ωρη απεργία στα Λεωφορεία (ΕΘΕΛ)), Τρόλλεϋ (ΗΛΠΑΠ), Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ) & MEΤΡΟ για αύριο αποφάσισαν στις 19:30 σήμερα το απόγευμα. Οπλιστείτε με υπομονή!
Διαβάστε περισσότερα...

Απορία παιδιού

Διαβάστε περισσότερα...

Η "σύγχρονη ματιά" της επανάστασης του 1821!

Όχι δεν θα μιλήσουμε ακόμα για την εκπομπή του ΣΚΑΪ, αυτό θα γίνει αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος επεισοδίων. Απλά με αυτά τα πρότυπα που προβάλλει σήμερα η τηλεόραση στα παιδιά, αν γινόταν σήμερα η επανάσταση ποιους θα είχαμε για ήρωες; Ποιοι θα ξεκίναγαν την επανάσταση;
Στη Ρούμελη την επανάσταση θα ξεκίναγε ο Α. Γκλέτσος. Θα ξεσήκωνε όλο το λαό της Ρούμελης με το σύνθημα "Όχι άλλα χαράτσια, η γη μας ανήκει". Ταυτόχρονα στη Μακεδονία ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης θα είχαν ξεσηκώσει το λαό εναντίον του τοπικού μπέη Μπουτάρη. Στην Κρήτη ο Φουκάκης μετά την επιτυχή συμμετοχή του στην εκπομπή Μεγάλο Καρντάση, θα είχε μαζί του πλήθος οπαδών που θα βοηθούσε στο ξεσηκωμό της Κρήτης. Στις Κυκλάδες το λάβαρο της επανάστασης, που θα είχε χρώμα ροζ, θα σήκωνε ο γνωστός πολέμαρχος της Μυκόνου Γιάννης Γαλάτης. Η φιλική εταιρεία θα είχε έδρα στα γραφεία της SIEMENS, έτσι ώστε να μην μπορεί να την ελέγξει κανένας. Η επιλογή των κοριτσιών που θα συνόδευαν τα παλικάρια μας στον πόλεμο θα γινόταν μέσω της εκπομπής Next Top War Model, ενώ τα γεύματα των πολεμιστών θα επιλέγονταν από ειδική επιτροπή που θα την αποτελούσε ο Λαζάρου με τον Μαμαλάκη. Τα γλέντια μετά τις νίκες μας θα τα παρουσιάζε η Ρούλα Κορομηλά, ενώ τα καλύτερα κλέφτικα τραγούδια θα παρουσιάζονταν στο ''chart show'' της Ν. Γερμανού. Την κριτική του πολέμου θα αναλάμβαναν οι Ράδιο Αρβύλα και με έκτακτες εκπομπές ο Λαζόπουλος. Η Τρέμη με τον Πρετεντέρη θα σχολίαζαν την αρνητική στάση των πατριωτών εναντίον της κυβέρνησης, ενώ στις Οικογενειακές Ιστορίες του ALPHA θα έπαιζε η ιστορία ενός Τούρκου και μιας Ελληνίδας επαναστάτριας, που τους χώρισε ο πόλεμος.
Ευτυχώς λοιπόν που η επανάσταση έλαβε χώρα το 1821, για να μπορώ κι εγώ να γράφω ότι μου κατεβαίνει στο κεφάλι ελεύθερος!
Διαβάστε περισσότερα...

Σκυλίσιο πρωϊνό....

Διαβάστε περισσότερα...