Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Ανέκδοτο

Διαβάστε περισσότερα...

Απίστευτη ιστορία


Σκύλος στην Αμερική κατάπιε διαμάντι αξίας 20.000 δολαρίων, προκαλώντας τον πανικό στους ιδιοκτήτες του. Το περιστατικό εξελίχθηκε σε κοσμηματοπωλείο όταν έπεσε από τα χέρια του πωλητή και ο σκύλος δεν έχασε ευκαιρία για να το καταπιεί. Δείτε το σχετικό βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα...

Συγκάλυψη ερωτικού σκανδάλου στην εκκλησία της Ιρλανδίας

Στην Ιρλανδία σε παραίτηση φαίνεται να οδηγείται η κεφαλή της Ιρλανδικής καθολικής εκκλησίας Καρδινάλιος Sean Brady , εξαιτίας της αποκάλυψης ότι συγκάλυπτε παιδόφιλο ιερέα. Λέγεται ότι ο Καρδινάλιος ήταν παρών σε δύο συναντήσεις μεταξύ του ιερέα Brendan Smyth και των θυμάτων του κατά την οποία ο εν λόγω ιερέας έπεισε τα θύματα του να σιωπήσουν. Ο Καρδινάλιος Sean Brady ισχυρίζεται ότι δεν ήταν δουλειά του να αναφέρει τη συγκεκριμένη υπόθεση στην αστυνομία και ότι δεν συγκάλυψε ποτέ κανέναν. Ο Smyth φυλακίστηκε το 1990 και πιστεύεται ότι ασέλγησε σε 20 παιδιά σε διάρκεια 40 χρόνων. Σήμερα έχει πεθάνει.
Διαβάστε περισσότερα...

Κατάλληλο μόνο για ενηλίκους

Συγνώμη για την εφιαλτική εικόνα δίπλα. Απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη
Διαβάστε περισσότερα...

Ε, ναι λοιπόν φταίω εγώ!


Παρακάτω είναι μια σαρκαστική ομολογία και μια πρακτική πρόταση (που είναι πλέον ή βέβαιο ότι δεν θα γίνει δεκτή από τους ...αρμόδιους). Τα στέλνει κάποιος Δ.Υ. -εκπαιδευτικός μάλλον- αλλά σίγουρα εκφράζουν μεγάλη μερίδα όχι μόνο κάποιων ταλαίπωρων δημοσίων ή ιδιωτικών υπαλλήλων αλλά και... (μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ όσες τάξεις εργαζομένων και συνταξιούχων πιστεύετε ειλικρινά ότι τους αφορά).
Ε, ναι λοιπόν φταίω εγώ!

Φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω το μεγαλείο της δημοκρατίας που ζω, η οποία ρίχνει το φταίξιμο σε μένα τον δημόσιο υπάλληλο και εκπαιδευτικό που μετά από 12 χρόνια παίρνω 1300 ευρώ και πρέπει να πληρώσω εγώ.
Φταίω εγώ που δεν είμαι πατριώτης όπως ο κ. Παπανδρέου και οι υπόλοιποι βουλευτές που δεν έχουν υπηρετήσει ποτέ οι περισσότεροι στο στρατό αλλά όμως νοιάζονται.
Φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω ότι δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου βουλευτές, υπάλληλοι της βουλής, φοροφυγάδες, ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων, ιδιοκτήτες εφημερίδων και τηλεοπτικών μέσων, είναι όλοι πιο ίσοι στα προνόμια από τους υπόλοιπους και ίσως και πιο πατριώτες και για αυτό δεν θίγονται από τα μέτρα.
Φταίω εγώ που δεν λέω να κατανοήσω τους εθνικούς λόγους για τους οποίους οι δικηγόροι δεν καταβάλλουν ΦΠΑ, οι γιατροί δεν πληρώνουν φόρους, οι υπάλληλοι της βουλής παίρνουν 16 μισθούς.
Φταίω εγώ ο δημόσιος υπάλληλος που εκατομμύρια ευρώ δίνονται σε θνησιγενείς και μεταθανάτιες εφημερίδες μέσω κρατικών χρημάτων και σε ποδοσφαιρικές ομάδες.
Φταίω εγώ ο εκπαιδευτικός γιατί αντί να κάνω ιδιαίτερα και να μην έχω οικονομικό πρόβλημα περιμένω να μου δώσει μισθό το κράτος.
Φταίω εγώ γιατί δεν μπορώ να αντιληφθώ ότι πρέπει να δώσω ως πατριώτης και το 13 μισθό για να μπορούν οι εργολάβοι να φτιάχνουν δρόμους με τριπλάσιο κόστος από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Για να μπορούν οι ίδιοι εργολάβοι να εισπράττουν υπέρογκα ποσά από τα διόδια και μετά μέσα από τις εφημερίδες τους και τους σταθμούς τους να στοχοποιούν τους δημόσιους υπαλλήλους για το χάλι της οικονομίας. Για να μπορούν να προβάλλουν και να προωθούν τους πολιτικούς της αρεσκείας τους. Αλήθεια πόσοι Έλληνες εργάστηκαν στα μεγάλα έργα;
Φταίω εγώ που δεν νοιώθω πατριώτης για να δώσω και το 12ο μισθό στο κράτος για να μην αποδίδει κανένας καναλάρχης ασφαλιστικές εισφορές αγγελιόσημα και κάθε ιδιοκτήτης εφημερίδας να μπορεί να έχει αφορολόγητο ποσό από τον τζίρο του και να μπορούν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι να είναι στη μισθοδοσία υπουργείων.
Φταίω εγώ που δεν έχω Πόρσε Καγιέν και offshore εταιρεία όπως όλοι οι καλοί πατριώτες και που πιστεύω ότι νόμιμο είναι μόνο ότι είναι και ηθικό.
Φταίω εγώ ο προδότης της πατρίδας που δεν δίνω και τον 11ο μισθό μου για να μπορούν οι τράπεζες να δηλώνουν πριν λίγα χρόνια αστρονομικά κέρδη τετραπλάσια σε σχέση με τις ευρωπαϊκές και μόλις τα στελέχη τους έπεσαν έξω να τους δίνει το κράτος 22 δις ?. Βλέπετε για να πλουτίσουν λίγοι πατριώτες τραπεζίτες πρέπει όλοι εμείς για 2 δις ? να φάμε παντεσπάνι.
Φταίω εγώ ο τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος που το κράτος χαρίζει δις σε φαρμακευτικές εταιρείες για εθνικούς λόγους και δεν συλλαμβάνει λαθρεμπόρους καυσίμων όταν είναι πρόεδροι ΠΑΕ.
Φταίω εγώ που δεν είμαι τόσο πατριώτης για να βοηθήσω με το μισθό μου τους εργατικούς επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα που έχουν τη χαμηλότερη φορολογία στην Ευρωζώνη και δεν φορολογούνται τα μερίσματα τους.
Φταίω εγώ λοιπόν που λόγω έλλειψης πατριωτισμού δεν μπορώ να αντέξω το γεγονός ότι για το κράτος εγώ ο εκπαιδευτικός των 1400 ευρώ θεωρούμαι δαπάνη περικοπτέα και ίσως και σπατάλη.
Για όλους αυτούς τους λόγους προχωρώ κι εγώ στα δικά μου επώδυνα πλην όμως αναγκαία μέτρα για την ανόρθωση της οικονομίας μας και παροτρύνω και όλους όσους νοιώθουν το ίδιο να τα ακολουθήσουν για το δύσκολο χρονικό διάστημα που έρχεται. Προτείνω λοιπόν σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους μέχρι να μας δώσουν πίσω τα χρήματα που μας παίρνουν τώρα ή μέχρι να φυλακιστούν κάποιοι πολιτικοί ή να δημευτούν περιουσίες φοροφυγάδων να θυμούνται τα εξής.
1. Δεν αγοράζω τίποτα πέρα από τα απολύτως αναγκαία. Για τα υπόλοιπα εάν δεν μου κάνουν επί τόπου έκπτωση 20% όσο και η απώλεια του εισοδήματός μου δεν τα αγοράζω. Ας κινηθεί η αγορά από τους τίμιους και εργατικούς υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα.
2. Δεν βγαίνω έξω για καφέ εάν δεν μειώσουν κατά 20% την τιμή του. Το ίδιο και για το σινεμά θέατρο και λοιπά.
3. Δεν αγοράζω εφημερίδα για λόγους τάξης καθώς όλες μας θεωρούν την αιτία του κακού αλλά και γιατί επιδοτούνται από το κράτος.
4. Δεν επιβραβεύω με τηλεθέαση δημοσιογράφους που επιχαίρουν ως είναι φυσικό σε μίσθαρνα γλοιώδη υποκείμενα οικονομικών συμφερόντων.
5. Δεν πιστεύω κανένα δημοσιογράφο αν δεν αποκαλύψουν ποιοι και πώς καταχράστηκαν δις ? την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων; Αν δεν μας πουν πόσοι Έλληνες εργάτες επωφελήθηκαν των μεγάλων έργων και εάν καταβλήθηκαν οι εργατικές εισφορές; Εάν δεν μας πουν πόσα διόδια έπρεπε να πληρώνουμε και τι είδους κομπίνα γίνεται με τους εργολάβους που παίρνουν διόδια πριν κατασκευάσουν τους δρόμους. Εάν δεν μας αποκαλύψουν ποιοι δημοσιογράφοι πληρώνονται από υπουργεία.
Παρόλο δε που δεν είμαι και τόσο πατριώτης προτείνω στην κυβέρνηση, που σίγουρα όλοι είναι πατριώτες, τα εξής μέτρα περιμένοντας να μας πει και κάποιος πόσα δις ? θα απέφεραν
1. Φορολόγηση 1% των χρηματιστηριακών συναλλαγών.
2. Φορολόγηση 40 % των επιχειρήσεων
3. Φυλάκιση για όσους δεν αποδίδουν ΦΠΑ
4. Φόρος 5% επί των στρατιωτικών δαπανών.
5. Παύση χρηματοδότησης ΠΑΕ και ΚΑΕ.
6. Παύση χρηματοδότησης ιδρυμάτων πρωθυπουργών.
7. Παύση χρηματοδότης εφημερίδων και ιδιωτικών καναλιών με κρατική διαφήμιση
8. Οι πλούσιοι που φυλάσσονται από αστυνομικούς να καλύπτουν και τη μισθοδοσία τους
9. Οι επιχειρηματίες να συμβάλλουν και αυτοί επώνυμα αν όχι με 20% τουλάχιστον με 10% έκτακτη εισφορά ως καλοί πατριώτες που δεν είμαστε εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι.
10. Φόρος 10% στα έσοδα από τα διόδια χωρίς να αυξηθεί η τιμή γιατί οι εργολάβοι είναι και οι περισσότερο πατριώτες από όλους.

Πηγή: Αναγνώστης
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ!!!!φίλοι αναγνώστες καλημέρα!
από σήμερα δευτέρα 21/03/2010 μπαίνουμε σε μία άλλη ζώνη χρηματοοικονομικών συναλλαγών!
όπως όλοι γνωρίζεται σήμερα είναι η πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου Φόρου Προστιθέμενης Αξίας ή όπως είναι ευρέως γνωστό Φ.Π.Α!
δώστε προσοχή στις τιμές που αγοράζεται!
η τελική αύξηση του προϊόντος είναι στην ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ και ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΉ ΤΙΜΗ!!!
π.χ αν ένα προϊόν έκανε 10€ πριν ,τώρα θα πάει στα 10,16€
και εξηγώ πως γίνεται αυτό!
η καθαρή αξία του προϊόντος είναι στα 8,40€ αν σε αυτά προσθέσεις το 19% πάει στα 10€
αν στην καθαρή αξία των 8,40€ προσθέσουμε το νέο Φ.Π.Α η τελική τιμή πάει στα 10,16€!!!!
αν κάποιος σας πεί ότι η αύξηση είναι στο τελικό ποσό έχετε 2 επιλογές!!
1)να μην αγοράσετε το προϊόν και
2)να καταγγείλετε στα αρμόδια (αν υπάρχουν στην Ελλάδα) όργανα την αισχροκέρδεια αυτή!

και όπως είπε και ο φίλος μας ο Όλι Ρέν kalo kouragio!!!
Διαβάστε περισσότερα...