Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Περίεργη πρόσληψη μέλους ΕΤΕΠ για τον τομέα Γενετικής και Βιοτεχνολογίας του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το ιστολόγιο μας είναι σατιρικό. Αλλά για τη συγκεκριμένη απόφαση το χιούμορ περισσεύει. Η απόφαση είναι από μόνη της χιουμοριστική! Επιλέχθηκε για τη συγκεκριμένη θέση η κ. Ελένη Παππά με πτυχίο στη Βιολογία το 2010! Απορρίφθηκαν υποψήφιοι με μεταδιδακτορικά, διδακτορικά και μεταπτυχιακά και προσελήφθη μια κοπέλα που μόλις πήρε το πτυχίο και αν κρίνω από το έτος γέννησης της έκανε 12 χρόνια τουλάχιστον να το πάρει! Θεωρώ επίσης σημαντικό το γεγονός ότι τη διπλωματική της εργασία την πραγματοποίησε στην κ. Α. Παππά λέκτορα του τμήματος Βιολογίας. Απλή συνωνυμία (;). Ποιος ξέρει; Ίσως! Διαβάστε την απόφαση στο παρακάτω link! Διαβάστε στη σελίδα 2 τους λόγους πρόσληψης και από τη σελίδα 3 και κάτω τα προσόντα των υποψηφίων. Η Παππά είναι στη θέση 26!


etep[1] Διαβάστε περισσότερα...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Γειά και χαρά. Με σημαντικές αλλαγές υπέρ των ασφαλισμένων κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. Πιο αναλυτικά εισάγονται προς ψήφιση οι παρακάτω ρυθμίσεις :

1. Όλοι οι αποθανόντες ασφαλισμένοι δικαιούνται αναδρομική σύνταξη σε περίπτωση αναστάσεως.
2. Ασφαλισμένοι που έχουν έξι δάχτυλα στο αριστερό πόδι και ανάλογο αριθμό στο δεξί χέρι και έχουν πλήρη ασφάλιση 41 χρόνια δικαιούνται σύνταξη στα 59ο έτος.
3. Προσαύξηση 30% στη σύνταξη θα λαμβάνουν οι μητέρες ανήλικων τέκνων με συμπληρωμένο το 80ο έτος ηλικίας.
4. Συνταξιούχοι με δυσανεξία στα γαλακτοκομικά θα λαμβάνουν δωρεάν 2 γιαούρτια με την προϋπόθεση να καταναλώνονται από τους ίδιους και παρουσία ελεγκτού.
5. Θεσμοθετείται η δωρεάν επίσκεψη σε οδοντίατρο και κουρέα για συνταξιούχους με μασέλα και φαλακρούς αντίστοιχα.
6. Σε οικείους ασφαλισμένων που αποδημήσουν εις Κύριον πριν λάβουν σύνταξη, θα αποστέλλεται ευχαριστήριος επιστολή με τις υπογραφές Παπακωνσταντίνου και Λοβέρδου.
7. Τέλος, η ευνοϊκή ρύθμιση Νο 1 δεν ισχύει για όσους ασφαλισμένους ονομάζονται Χριστός ή Λάζαρος.
Διαβάστε περισσότερα...