Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δέκα πράγματα που δύσκολα θα ακούσετε από έναν άντρα!

1. Ωραία μέρα σήμερα, θέλεις να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά;
2. Νομίζω ότι έχασα το δρόμο, περίμενε να ρωτήσουμε!
3. Θέλεις βοήθεια με τις δουλειές;
4. Κυριακή βράδυ σήμερα, μόνο ποδόσφαιρο έχει η τηλεόραση, θες να πάμε θέατρο;
5. Τρελαίνομαι όταν φοράς αυτή τη μάσκα ομορφιάς!
6. Με ενοχλεί απίστευτα αυτή η δίμετρη ξανθιά φίλη σου, το στήθος της μου προκαλεί αηδία.
7. Άσε σήμερα θα μαγειρέψω εγώ, κάτσε να ξεκουραστείς!
8. Τι θα έλεγες να καλέσουμε τη μητέρα σου για φαγητό;
9. Ήταν να έρθει η παρέα μου σήμερα για μπύρες, αλλά τους είπα ότι θέλεις να ηρεμήσεις.
10. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που γνωριστήκαμε και αισθάνομαι τόσο ερωτευμένος.
Διαβάστε περισσότερα...

Να σταματήσει η οικογενειοκρατία στα πανεπιστήμια!

Αυτό προσπαθεί να κάνει το Υπουργείο Παιδείας και θα μας έχει όλους συμμάχους του. Ανίψια, γιοι, συγγενείς και λοιποί φίλοι εισέρχονται στα Πανεπιστήμια με την εύκολη οδό των γνωριμιών, αφού η εκλογή λέκτορα στα Πανεπιστήμια γίνεται με ψηφοφορία μεταξύ των καθηγητών. Φανταστείτε μόνο ότι στα σώματα αυτά των συμμετέχουν καθηγηταράδες που ξέρουν να το παίζουν μάγκες μόνο σε άμοιρους φοιτητές που θα βρεθούν στο δρόμο τους ενώ στην πραγματικότητα είναι θρασύδειλοι. Σύμφωνα με το Υπουργείο θα εξεταστει η νομιμότητα εκλογής περίπου 100 πανεπιστημιακών καθηγητών, ενώ έχει ήδη ακυρώσει 15 διορισμούς. Και όλα αυτά την ώρα που εκκρεμούν οι διορισμοί περίπου 800 καθηγητών. Η συνέχεια επί της πράξης!
Διαβάστε περισσότερα...

Προσβλητική ψηφοφορία στο διαδίκτυο

ψηφίζουν για το αν η Μακεδονία είναι ελληνική ή όχι! Θεωρώ τουλάχιστον προσβλητική την κίνηση αυτή από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας! Τώρα αν εσείς επιθυμείτε να ψηφίσετε το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα!
Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή στα κουτάκια των αναψυκτικών!

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή όταν πίνετε από κουτάκι αναψυκτικών ή μπύρας. Ο λόγος είναι απλός. Δεν γνωρίζετε ποια μεταχείριση έχει δεχτεί το κουτάκι πριν φτάσει στα χέρια σας. Ακούστε το παρακάτω παράδειγμα: Αυτό το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στο Βόρειο Τέξας. Μια γυναίκα πήγε για βαρκάδα μια Κυριακή, παίρνοντας μαζί της μερικά αλουμινένια κουτάκια με αναψυκτικό, τα οποία έβαλε μέσα στο ψυγειάκι του σκάφους. Τη Δευτέρα διακομίσθη στο νοσοκομείο και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Την Τετάρτη απεβίωσε. Η νεκροψία κατέδειξε ότι πέθανε από λεπτοσπείρωση. Η πηγή της εντοπίστηκε στο κουτάκι του αναψυκτικού από το οποίο ήπιε απευθείας, χωρίς να χρησιμοποιήσει ποτήρι. Δοκιμές απεκάλυψαν ότι η αλουμινένια συσκευασία του αναψυκτικού ήταν μολυσμένη από ούρα αρουραίου, που προκάλεσαν τη λεπτοσπείρωση. Τα ούρα αρουραίου περιέχουν τοξικές και άλλες θανατηφόρες ουσίες. Είναι επιτακτικό το να πλένετε καλά το άνω μέρος όλων των αλουμινένιων συσκευασιών αναψυκτικών, πριν πιείτε από αυτά. Τα κουτάκια αυτά συνήθως αποθηκεύονται σε αποθήκες και στη συνέχεια μεταφέρονται και παραδίδονται στα καταστήματα λιανικής πώλησης χωρίς να έχουν καθαριστεί. Μία μελέτη στο NYCU απέδειξε ότι το άνω μέρος όλων των κουτιών αλουμινίου από αναψυκτικά είναι περισσότερο μολυσμένα ακόμη και από τις δημόσιες τουαλέτες (!), όντας γεμάτα από μικρόβια και βακτηρίδια. Γι' αυτό, λοιπόν, πλύνετε τα με άφθονο νερό πριν τα βάλετε στο στόμα σας, για να αποφύγετε οτιδήποτε μοιραίο.
Διαβάστε περισσότερα...