Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Τρομοκρατημένοι φαίνονται οι Αμερικάνοι με την πετρελαιοκηλίδα

Έντονη ανησυχία προκαλεί στους Αμερικανούς πολίτες η πετρελαιοκηλίδα στον κόλπο του Μεξικού. Μετά από τηλεφωνική έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο της Μινεσσότα και Λουιζιάνα με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Προστασίας Τροφίμων σε πάνω από 1000 πολίτες αποδείχτηκε ότι το 54% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι υπάρχει κάποια επίδραση στις διατροφικές τους συνήθειες όσον αφορά την κατανάλωση ψαριού, το 44% απάντησε ότι θα έτρωγε ψάρι μόνο αν ήξερε με σιγουριά ότι δεν προέρχεται από την περιοχή ενώ το 31% απάντησε ότι δεν θα ξανακαταναλώσει ψάρι ανεξάρτητα της προέλευσης του. Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι πολύ σημαντικά και αποδεικνύουν την οικονομική καταστροφή των παράκτιων περιοχών του κόλπου.
Διαβάστε περισσότερα...

Ανάκληση προϊόντος από τον ΕΦΕΤ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την ελληνική επιχείρηση «ΣΕΒΙΣΕ Α.Ε.» (Ελ. Βενιζέλου 282, Καλλιθέα) για τη διακίνηση βερίκοκων, σε ορισμένες συσκευασίες των οποίων ανιχνεύτηκαν μη επιτρεπτές χημικές ουσίες (ποντικοφάρμακο). Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας, η εν λόγω παρτίδα δεν διακινήθηκε στο καταναλωτικό κοινό, αλλά για προληπτικούς λόγους προέβη σε προληπτική ανάκληση τεσσάρων επιπλέον παρτίδων. Πρόκειται για ΒΕΡΙΚΟΚΑ ΜΠΕΜΠΕΚΟΥ ΒΙΟ, με εμπορικές επωνυμίες «Γλυκιά Γεύση» και «Αγνόκηπος», προέλευσης Κορινθίας, με παραγωγό τον κ. Γιαννάκαινα Αναστάσιο και αριθμούς παρτίδων 1200007618, 1200007658, 1200007682 και 1200007735.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων για προληπτικούς λόγους και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν (κάτωθι φωτογραφία), για προληπτικούς λόγους να μην το καταναλώσουν.
Διαβάστε περισσότερα...

Κέντρο Διασκέδασης "Το Πολεμικό Μουσείο"

Ένα νέο κέντρο διασκέδασης ήρθε να ταράξει τα νερά της πρωτεύουσας. Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο σταθμό του μετρό "Ευαγγελισμός". Το πρόγραμμα επιμελείται ο γνωστός άγνωστος Ζαγορίτης Junior. Ειδικές προσφορές για τους φαντάρους. Πραγματικά θα σας ξετρελάνει! Εμφανίζεται η γνωστή Τ. Αλεξανδράτου. Καλή διασκέδαση!
Διαβάστε περισσότερα...

Για ποιότητα..ακούστε αυτό!

Γειά και χαρά. Αναζητάτε την ποιότητα συνεχώς; Ζητάτε με μανία παραδεισένια μελωδία για τα αυτιά σας; Έχετε βαρεθεί όλους τους καλλιτέχνες που καταδικάζουν καθημερινά σε θάνατο την ακοή σας; Ε ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, το παρακάτω κομμάτι, είναι η απάντηση στις προσευχές σας.. Προσεχώς στο Μέγαρο Μουσικής!



Διαβάστε περισσότερα...

Ποντίκι με @@

Τρία ποντίκια τα πίνουν.

- Εγώ, λέει το πρώτο, καθε πρωι, κανω μια βολτα στο σπιτι, οτι ποντικοφάρμακο βρω το μαζευω και το πινω με τον πρωινο καφε!

- Εγω, λέει το δεύτερο, καθε πρωι παω στην ποντικοπαγιδα, την απασφαλιζω, κανω καμμια τριανταρια πουσαψ με την μπαρα και στο τελος τρωω και το τυρι.

Το τρίτο τους κοιταει ολο βαρεμαρα και τους λέει:

- Εγώ θα την κανω, αρκετα μου τα πρηξατε,
παω σπιτι να γ_μήσω τη γάτα...
Διαβάστε περισσότερα...