Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Έγινε της...Harley!

Γειά και χαρά. Από την Πέμπτη όλη η Πάτρα έχει κατακλυστεί από όμορφες, γυαλιστερές, περίεργες, εκκεντρικές, κλασσικές, για όλα τα γούστα Harley Davidson! Όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου βλέπεις Harley! Θες να τις καβαλήσεις, να τις φωτογραφίσεις, να τις κάνεις βόλτα (μερικές θα ήθελα να τις κλέψω!).. Και παντού τυπάδες που βγήκαν από ταινίες του Hollywood, ξυρισμένοι, με γένια, δερμάτινα, τατουάζ, ότι μπορείτε να φανταστείτε. Στέρεψε η Πάτρα από μπύρα.. Πραγματικό πανηγύρι σας λέω. Βαρύς και επιβλητικός ο ήχος των εξατμίσεων που όταν τον ακούς δε μπορείς παρά να στρέψεις το βλέμμα σου πάνω του. Και όλα αυτά στα πλαίσια της διοργάνωσης του Harley Davidson Super Rally 2010. Πρόκειται για ένα ετήσιο 4ημερο γεγονός (20 – 24/5/2010) συνεύρεσης των αναβατών Harley Davidson από όλη την Ευρώπη και γίνεται σε χώρο camping με υποδομή φιλοξενίας 8 – 10.000 ατόμων (Ύδρευση – ηλεκτροδότηση – αποχέτευση - τηλεπικοινωνίες) και δυνατότητα εύκολης πρόσβασης από το εξωτερικό. Περίπου 2.900 μοτοσικλετιστές πέρασαν τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου βάζοντας τη θέση τους στο ρεκόρ γκίνες (ταυτόχρονη διέλευση γέφυρας)! Συνολικά μαρσάρουν 7.000 μηχανόβιοι οι οποίοι δώσανε έναν rock, ανεξάρτητο, easy rider αέρα βγαλμένο από τη μακρινή Αμερική.. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται.. Α, πάρτε και μια γεύση από τις φωτό που ακολουθούν..



























..και αν θέλετε και άλλες φωτό, πατήστε εδω Διαβάστε περισσότερα...

Λεφτά vs Ευτυχία

Γειά και χαρά. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, λέει ο σοφός λαός. Εμένα πάντως μου αρέσει ο τρόπος που τη μιμούνται.. Κακά τα ψέματα, δεν ξέρω πολλούς που να μην τα θέλουν ή να χαίρονται όταν τους τα παίρνουν. Ωστόσο, δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων. Τα χρήματα είναι το μέσο. Το θέμα είναι να περνάς καλά και το έχουμε συνδυάσει με το να αγοράζεις και να ξοδεύεις. Αγοράζω άρα υπάρχω! Ο Αδάμ και η Εύα (αν ποτέ υπήρξαν), ήταν ευτυχισμένοι όχι γιατί δεν είχαν χρήματα αλλά γιατί δεν είχαν επιθυμίες. Αιώνες τώρα η ανθρωπότητα ζει και αναπνέει κυνηγώντας την απόλαυση και κάτι μου λέει πως την κυνηγάς αποτελεσματικότερα αν έχεις χρήματα. Έχουμε εκπαιδευτεί να αγαπάμε τα χρήματα! Μη στεναχωριέστε τώρα που μας τα παίρνουν. Για καλό σκοπό είναι! Είναι ένα βήμα προς την οικονομική αποτοξίνωση. Ένα βήμα προς την ευτυχία! Λιγότερα χρήματα σημαίνει λιγότερες επιλογές. Λιγότερες επιλογές σημαίνει περισσότερος χρόνος στη διάθεση μας. Περισσότερος χρόνος σημαίνει περισσότερο χρήμα (αν υποθέσουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα όπως λένε), οπότε μας έρχεται το ίδιο! Τους κοροϊδεύουμε στην τελική! Εντάξει το παραδέχομαι, λέω βλακείες! Τι άλλο όμως να κάνεις σε μια κοινωνία (για να μην πω σε έναν πλανήτη) που τα πάντα μεταφράζονται σε χρήματα; Όλες οι επιστήμες, οι θεσμοί, οι νόμοι, οι συνήθειες, οι αποφάσεις της καθημερινότητας..Σκεφτείτε να ξυπνάγαμε όλοι μια μέρα και να είχε όλος κόσμος χρήματα..πολλά χρήματα. Τότε θα είχαμε πληθωρισμό! Αν μια άλλη μέρα ξυπνάγαμε όλοι και δεν είχαμε φράγκο στην τσέπη μας, θα είχαμε..βασικά θα είχαμε ότι έχουμε και τώρα! Γι΄αυτό σας λέω: Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία! Άντε λοιπόν, σπάστε όλοι τους κουμπαράδες σας και πάτε απο μόνοι σας τα λεφτά σας στον Γιωργάκη μας. Αχάριστοι Έλληνες!
Διαβάστε περισσότερα...

Η ανακοίνωση της Τζακρή

Εκεί που κοιμόταν ήσυχη είδε το δημοσίευμα και τρελάθηκε. Τώρα τι κάνω σκέφτηκε; Αναμαλλιασμένη, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς να έχει πιει ούτε μια γουλιά καφέ, χωρίς να προλάβει να ρίξει κάτι πάνω της αποφάσισε να βγάλει την εξής ανακοίνωση! "Όσον αφορά την σε βάρος μου παρούσα καταγγελία περί δήθεν παρέμβασής μου στον διορισμό συγγενών και συγχωριανών μου σε θέσεις του Δημοσίου, επειδή αποτελεί άδικη, αστήρικτη και αήθη επίθεση σε βάρος μου και επειδή είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο για μένα να καλούμαι μετά από δήθεν «καταγγελία» και δήθεν «αποκάλυψη», να αποδεικνύω το ήθος, την αξιοπρέπεια και την πολιτική μου συνείδηση, έχω δώσει ήδη εντολή στους δικηγόρους μου ν’ ασκήσουν τα ένδικα βοηθήματα που μου παρέχει ο νόμος και να προβούν άμεσα στην υποβολή μηνύσεως και αγωγής αποζημίωσης για την δια του τύπου συκοφαντική μου δυσφήμηση και τούτο όχι γιατί επιθυμώ να είμαι στο απυρόβλητο και γιατί δεν δέχομαι την κριτική, αλλά γιατί θεωρώ ότι η κριτική πρέπει να στηρίζεται σε έρευνα και να έχει στον πυρήνα της την αλήθεια". Εγώ την πιστεύω. Φυσικά και την πιστεύω. Έτυχε 36 συγγενείς της να προσληφθούν στο Μουσείο Πέλλας. Φαίνεται ότι προέρχεται από έξυπνη οικογένεια. Λασπολόγοι, αλήτες!
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα αεροπορική τραγωδία

Αεροπλάνο της Air India Express που ξεκίνησε από Dubai συνετρίβη σήμερα το πρωί στην Ν.Ινδία. Οι αρχές μιλάνε για τουλάχιστον 158 νεκρούς, ενώ 8 άτομα μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο.
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν άργησαν να ξεκινήσουν τα περίεργα φαινόμενα στην κυβέρνηση μας

Μετά από μόλις ένα εξάμηνο διακυβέρνησης και ήδη αρχίζουν κάποια περίεργα φαινόμενα στην νέα κυβέρνηση. Από τη μία η Γκερέκου με τον φοροφυγά πλην τίμιο σύζυγό της, από την άλλη η Διαμαντοπούλου και τώρα το νέο αίμα της κυβέρνησης η κ. Τζακρή δείχνουν ότι απλά είναι στο αίμα μας το βόλεμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Αποκαλύψεις η εν λόγω κυρία διόρισε όλο το σόι της στο Μουσείο Πέλλας. Η εφημερίδα δημοσίευσε τη λίστα με τα ονόματα και τώρα ο κ. Παπανδρέου θα έχει ένα ακόμα πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Τι να σου κάνει κι αυτός; Πόσους να ελέγχει; Χρειάζεται και λίγο φιλότιμο! Μην μου πείτε κ. Πεταλωτή ότι και πάλι τα ιστολόγια φταίνε;
Διαβάστε περισσότερα...