Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η νέα μέθοδος καταμέτρησης δημοσίων υπαλλήλων

Γειά και χαρά. Αποκλειστική φωτο (κλικ για άνοιγμα) απο τη στιγμή που Ραγκούσης και Παπακωνσταντίνου υπολογίζουν τους δημοσίους υπαλλήλους της χώρας μας. Με τη νέα μέθοδο..δεν υπάρχει περίπτωση λάθους!! Για την κατανόηση της μεθόδου απαιτούνται γνώσεις στατιστικής, μαθηματικών, οικονομετρίας, και ψαρέματος.. Διαβάστε περισσότερα...

Α.Σ ΛΑΜΙΑ


Εδώ ο καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν θα σκεφτείτε διαβάζοντας το μήνυμά μου. Θα ζητήσω τη βοήθειά σας. Μέσα στη δίνη των προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία μας, με την ανεργία να φουντώνει, τα οικονομικά μας να ζορίζουν όλο και περισσότερο, με την αβεβαιότητα για το μέλλον... το τελευταίο που μας προβληματίζει είναι το ποδόσφαιρο και ο Α.Σ. "Λαμία". Με αγνές προθέσεις και κίνητρο να διαφυλάξουμε την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, που μεγαλώσαμε με τα ποδοσφαιρικά της κατορθώματα να δίνουν τροφή στα όνειρά μας, ξεκινάμε μια προσπάθεια μετατροπής της ομάδας σε σύλλογο λαϊκής βάσης. Ο χρόνος πιέζει κι αποφασίσαμε να μετρηθούμε ( ή να απογραφούμε όπως είναι της μόδας τώρα τελευταία!) όσοι είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε την ύστατη προσπάθεια. Στο forza Λαμία υπάρχει μια ηλεκτρονική λίστα συλλογής υπογραφών από τους υποστηρικτές της πρότασης για έναν "Α.Σ.Λαμία - Λαϊκής Βάσης". Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά http://lamiafc.blogspot.com/2010/07/blog-post_13.html. Θα είναι ανεκτίμητη η βοήθειά σας στην προσπάθειά μας! Διαβάστε περισσότερα...

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ Α.Σ ΛΑΜΙΑ


Στην παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε την απογραφή/εγγραφή μελών στην προσπάθεια που κάνουν κάποιοι εραστές του ποδοσφαίρου για να σώσουν την ομάδα της πόλης τους , και συγκεκριμένα την ομάδα της Λαμίας!
όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να βάλει τα στοιχεία του !
για εγγραφή μελών εδώ....
σας ευχαριστούμε προκαταβολικά. Διαβάστε περισσότερα...

Πάλι Τρίτη και 13;

Καλά τι γίνεται φέτος; Κόλπο θα είναι να μου το θυμηθείτε! Θα ρίξουμε όλες τις ευθύνες για τη φετινή κατάσταση με την οικονομική κρίση στις γρουσούζικες ημέρες. Σήμερα λοιπόν Τρίτη και 13, όπως άλλωστε συνέβη και το φετινό Απρίλιο, ενώ τον Αύγουστο θα έχουμε Παρασκευή και 13. Καλό κουράγιο! Φτού Σκόρδα!
Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί ο Παπακωνσταντίνου πέρασε άσχημα στις Βρυξέλλες;

Ικανοποιημένοι οι Ευρωπαίοι αλλά όχι και ο υπουργός μας. Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε!
Διαβάστε περισσότερα...

Απόφαση σταθμός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Θα θυμάστε όλοι ή έστω οι περισσότεροι το διατροφικό σκάνδαλο με τη μελαμίνη σε παιδικά γάλατα που ξεκίνησε από την Κίνα πριν λίγο καιρό και προκάλεσε το θάνατο πολλών παιδιών. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έθεσε μετά την ετήσια σύσκεψη του που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Ελβετία όρια για την επικίνδυνη αυτή ουσία. Συγκεκριμένα τα 130 μέλη του Οργανισμού ψήφισαν σαν όρια τα 2,5 mg/Kg και 1,0 mg/Kg για τα τρόφιμα και τα γάλατα που προορίζονται για νήπια αντίστοιχα. Η απόφαση κρίνεται άκρως ικανοποιητική!
Διαβάστε περισσότερα...