Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Δολοφονία του Δημοσιογράφου ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ


Ανοίγοντας το PC μου σήμερα για να ρίξω μια ματιά στα θέματα της ημέρας το μάτι μου έπεσε στο θέμα της δολοφονίας. Πώς να μην πέσει άλλωστε αφού έχει κατακλίσει το internet. Εγώ δεν θα σας μιλήσω για το ποιος είναι και όχι ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας γιατί δεν τον ήξερα καν σαν όνομα. Όπως φαίνεται όμως ήξερα όχι μόνο εγώ αλλά όλοι μας την δουλειά του.
Δεν θα αναφερθώ καν στην απώλεια του από τον δημοσιογραφικό κόσμο ούτε ακόμη και από την κοινωνία γιατί τέτοιες αναλύσεις πιθανόν θα διαβάσετε πάρα πολλές και λίγες θα δείτε από την τηλεόραση τις επόμενες ώρες. Εγώ θα μείνω σε ένα και μόνο πράγμα, στο συμβόλαιο θανάτου που υπογράφτηκε για αυτόν. Και μην ακούσω τις χαζομάρες που άκουσα μόλις από το MEGA ότι μάλλον βρέθηκε μεταξύ διασταυρωμένων πυρών… δεν τρως σφαίρες κάτω από το σπίτι σου πρωί πρωί γιατί γινόταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάτω από το σπίτι σου!!! Εκτός αν αυτό το ξεκαθάρισμα είχε σκοπό να «ξε-καθαρίσει» εσένα!
Τέλος πάντων…το μόνο που μπορώ εγώ να ευχηθώ είναι να μην περάσει έτσι απλά αυτό και να το κουκουλώσουν εύκολα οι υψηλά ιστάμενοι που σίγουρα βρίσκονται από πίσω από αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα, γιατί τέτοιο ήταν με σκοπό να τρομοκρατήσει την ελεύθερη δημοσιογραφία, και επίσης το σημαντικότερο να ευχηθώ κουράγιο σε αυτή την γυναίκα του που ξαφνικά βρίσκεται μόνη με ένα 2χρονο παιδί και ένα άλλο ακόμα στην κοιλιά της. Γιατί ,ενώ η δουλειά του ΣΩΚΡΑΤΗ και η θυσία του δεν θα ξεχαστεί ποτέ , αυτή θα ξεχαστεί γρήγορα από τους περισσότερους.
Καλό ταξίδι Σωκράτη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου