Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Σε εξέλιξη η πορεία εργατών στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση των εργατών στο κέντρο της Αθήνας στην πλ. Συντάγματος. Στην πορεία βέβαια πρωτοστατεί το ΠΑΜΕ. Το γεγονός αυτό εξυπηρετεί φυσικά όπως καταλαβαίνετε τα σχέδια του πρωθυπουργού να μιλάει για πολίτες έτοιμους για θυσίες αφού η κινητοποίηση φαίνεται σαν κομματικά υποστηριζόμενη από την αριστερά και τίποτα περισσότερο! Και αυτό γιατί στα τόσα χρόνια λειτουργίας των συνδικάτων δεν υπήρξε ποτέ κοινή γραμμή! Σήμερα που πλήττονται όλοι οι εργαζόμενοι γιατί το κέντρο να έχει γεμίσει με σημαίες του ΠΑΜΕ και όχι με ελληνικές σημαίες; Περισσότερο θα πεινάσει ο αριστερός από το δεξιό; Μεγάλη η ευθύνη που σας βαραίνει κύριοι των συνδικάτων, αφού και εσείς είστε υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει. Να σας θυμίσω τι θέση κατείχε ο Πολυζωγόπουλος; Τι τον ένοιαζε τον Πολυζωγόπουλο για τον απλό εργάτη; Εντολές εκτελούσε! Πιόνι ήταν, τίποτα περισσότερο!
Τις θέσεις τους εν τω μεταξύ πήραν και οι "αστυνομικοί της γειτονιάς" 'έξω από τη βουλή! Η δύναμή τους είναι τέτοια που θεωρεί κανείς ότι θα διαδηλώσουν τουλάχιστον 200.000 άνθρωποι! Αλλά και αυτοί φαντάζομαι αν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς θα ρίχνανε τα βέλη τους προς τους κυρίους της βουλής και όχι προς τους διαδηλωτές!

Για το τέλος άφησα την ταλαιπωρία των υπόλοιπων πολιτών που λόγω κυκλοφοριακής φόρτισης στο κέντρο της Αθήνας θα γυρίσουν σπίτι τους με τα νεύρα σπασμένα και κρίμα σε αυτόν που θα τους πει μια κουβέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου