Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Τα νέα σουξέ!

Γειά και χαρά. Σε πρώτη πανελλήνια κυκλοφορία, τα νέα σουξέ! Τρέξε κόσμε! Για πολύ νταλκά, ντέρτι και αναστεναγμό! Πρόλάβετε.. Τα καψούρικα άσματα! Παρέα στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, στο σπίτι, στην κρίση! 2 CD που δεν πρέπει να λείψουν απο κανέναν Έλληνα! Γιατί και στην κρίση..ο λαός τραγούδι θέλει!!




















1 σχόλιο:

  1. .

    Η υψιστη προσδοσια ειναι το ΓΙΑΤΙ δεν αποδεχθηκε ο "πανεξυπνος" τη προταση της Κινας για εξαγορα του εξωτ. χρεους της χωρας???? Μπροει να απαντησει κανεις λογικα σκεπτομενος? Η απαντηση ειναι πως προστατευσε το ευρω? Για χαρη και προς οφελος ΠΟΙΟΥ και γιατι??? Και μεσα σε ολα αυτα τα περι Βορειου μακεδονιας και η ανταλλαγη επισκεψεων με Ερντογαν? Διαπραγματευεσαι αραγε καλυτερα οταν εισαι σε πρωχευση και καταρευση? Ο Ερντογαν ερχεται στην Αθηνα να τον κοροιδεψουμε ε? Σε ολα αυτα εχει βαλει τη προσωπικη του σφραγιδα το Αμερικανακι αφου επιλογες του ειναι και ο Δρουτσας και η Δραγωνα και ολος αυτος ο συφερτος των ΥΠΟΤΕΛΩΝ και των ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΩΝ!!!! Αν τωρα δε κινηθουμε να τους πεταξουμε στη θαλασσα δε θα κινηθουμε ποτε!!! Στο τελος τελος δεν πρεπει να ψηφιστει κι απο τη βουλη να ξερουμε ποιος βουλευτης μας μας καταδικασε σε αιωνιες αλυσιδες?

    Η τωρα κινουμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΕ, μαζι με τους Παναγοπουλαιους και τους παρομοιους "αγωνιστες" η ποτε!!Μετα δε θα υπαρχει το κουραγιο για αγωνα παρα μονο για την εξασφαλιση του ξεροκομματου... Και ως γνωστον αντιθετα με οσα πιστευε ο Μαξ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ δε ξεσηκωθηκε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή