Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Πρυτανικές εκλογές

Αύριο διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη Πρυτάνεως και Αντιπρυτάνεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αναλυτικά:
Εκλογικά Τμήματα Κέντρου Αθήνας ψηφίζουν: ΟΛΟΙ οι Διοικητικοί Υπάλληλοι, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ, τα μέλη ΔΕΠ και ΟΛΟΙ οι φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψ. διδάκτορες) των τμημάτων ΠΤΔΕ, ΕΜΜΕ, ΤΕΑΠΗ, ΝΟΜΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΤΕΦΑΑ.

Εκλογικά Τμήματα Γουδή ψηφίζουν: Τα μέλη ΔΕΠ και ΟΛΟΙ οι φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψ. διδάκτορες) των τμημάτων ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ.

Εκλογικά Τμήματα Φιλοσοφικής ψηφίζουν: Τα μέλη ΔΕΠ και ΟΛΟΙ οι φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψ. διδάκτορες) των Σχολών ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ, ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ, και του ΜΙΘΕ.

Εκλογικά Τμήματα Σχολής Θετικών Επιστημών ψηφίζουν: Τα μέλη ΔΕΠ και ΟΛΟΙ οι φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψ. διδάκτορες) της Σχολής ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ και του τμήματος ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

Θυμίζουμε ότι η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, από την 9η π.μ. έως την 7η μ.μ.

Αν κατά την πρώτη ψηφοφορία κανείς από τους συνδυασμούς δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των ψηφισάντων μελών του εκλεκτορικού σώματος ή αν υπάρξει ισοψηφία, η ψηφοφορία θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010, από την 9η π.μ. έως την 7η μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου