Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Πρωθυπουργικές εξαγγελίες

"Παράλληλα, ανακοίνωσε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για τους δημόσιους διαγωνισμούς, τονίζοντας πως τα κατεστημένα πρέπει να ξέρουν ότι η κυβερνηση δεν κάνει πίσω." Αυτό ακριβώς είναι που φοβόμαστε και εμείς ως πολίτες. Πως όταν σου κάτσει μια ιδέα στραβά στο κεφάλι, βρε δεν πα' να καίγεται το σύμπαν, εσύ εκεί! Κάπως το λέγανε αυτό στο χωριό μου.. Ζντουκ'(ι) νομίζω..

"...θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, εγώ προσωπικά θα εργαστώ σκληρά, ζητώ και από εσάς να συνταχθείτε σε αυτή την προσπάθεια, έτσι ώστε να μεταμορφώσουμε αυτό που αποκαλούμε ελληνικό πρόβλημα σε ελληνικό θαύμα," κατέληξε ο πρωθυπουργός."
Αυτό είναι, ίσως, ακόμα πιο επίφοβο. Πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, πως και ο ίδιος ο ΓΑΠ θα συνδράμει τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτευχθεί το ελληνικό θαύμα. Θαύμα, το οποίο ως γνωστόν είναι αδύνατον να γίνει, καθώς τα θαύματα δεν επαναλαμβάνονται. Έχουν ήδη προηγηθεί τα οφέλη από την εισαγωγή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικονομική ελίτ, η ριζική βελτίωση του επιπέδου ζωής του αγροτικού κόσμου, η ευρεία ανάπτυξη του τουρισμού, και τα λοιπά.. εξαγγελθέντα..

Μάνος Βουλαρίνος & Ό,τι να ναι, 11/05/2010

http://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=200051

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου