Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ποιος πάτησε το play;

Πριν λίγο καιρό, κάτι μήνες πριν, κάποιος ή κάποιοι κάναν το λάθος και πάτησαν το play. Δεν φταίνε και αυτοί ξεγελάστηκαν. Είναι καιρός σιγά σιγά να πατήσουμε το stop. Δεν θα αργήσει εκείνη η ώρα!

2 σχόλια:

  1. τα ίδια παντελάκη μου , τα ίδια παντελή μου!!
    κάθε φορά που ανεβαίνει κυβέρνηση διαφορετικού χρώματος (για ιδεολογία ούτε λόγος) από αυτό που θέλουμε αμέσως αρχίσουμε τα "αυτοί κατέστρεψαν την χώρα " "πολύ καθήσαν στην εξουσία" και διάφορες άλλες λαλακίες!!!!
    σταματήστε επιτέλους να δυναμιτίζεται τον κόσμο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά πίστεψε με δεν μιλάμε πλέον για ιδεολογίες και παρατάξεις. Η ευθύνη για την κατάσταση της χώρας βαραίνει τους πάντες ακόμα και εμάς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φοροδιαφεύγουμε. Ο σκοπός αυτής της ανάρτησης δεν ήταν να πλήξει το κύρος της κυβέρνησης γιατί αυτό το κατάφερε από μόνη της με ψέματα και υποσχέσεις. Άλλωστε αν προσέξεις την εικόνα θα δεις πολλούς παλιούς υπουργούς (παλιουπουργούς δηλαδή) επί Σημίτη. Και φυσικά δεν θα αφήσουμε κανέναν στην ηρεμία τους, είτε ανήκει στη δεξιά είτε στην αριστερά είτε στο κέντρο. Γιατί αυτό κάναμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια για αυτό καταντήσαμε έτσι. Δεν υπάρχουν πια κόμματα, ούτε χρώματα. Υπάρχουν αυτοί και εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή