Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Προεκλογική εβδομάδα, συμβουλές για το τι να κάνετε!

Μία κρίσιμη εβδομάδα ξεκίνησε. Ο Γιωργάκης μετά το σύνθημα ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, ανανεώθηκε και ζητά να τον ψηφίσουμε για να αποφύγουμε τη χρεωκοπία. Ξεχνά βέβαια ότι μιλάμε για αυτοδιοικητικές εκλογές και ο κάθε πολίτης είναι ικανός να επιλέξει αυτόν που νομίζει πως θα προσφέρει στον τόπο του. Τι πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα ώστε να αποκοπείτε από την προεκλογική τρέλα;
1. Κλείνετε την τηλεόραση τις ώρες κοινής ανησυχίας, δηλαδή κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων.
2. Αν σας πάρουν τηλέφωνο από τα γραφεία των υποψηφίων, κάντε τον αυτόματο τηλεφωνητή.
3. Προσοχή στις αιτήσεις φιλίας στο facebook, όλο και περισσότεροι υποψήφιοι θα σας στείλουν αίτηση φιλίας. αν τις δεχτείτε όλες θα γίνετε σαν τη Patty του Mega.
4. Δείτε μόνο εκπομπές μαγειρικής. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είστε έτοιμοι να ψήσετε σωστά μια μπριζόλα.
5. Αν είστε Παναθηναϊκός, ακούστε συνέχεια αθλητικό ραδιόφωνο και διαβάστε αθλητικές εφημερίδες, θα νιώσετε πολύ καλύτερα, αν είστε Ολυμπιακός αποφύγετε το.
6. Βάλτε βενζίνη στο αυτοκίνητο, ποτέ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μέχρι την Παρασκευή, άλλωστε θα σας χρειαστεί για την έξοδο σας προς την ιδιαίτερη πατρίδα σας.
7. Ενημερώστε τους γονείς σας ότι θα πάτε να ψηφίσετε από σήμερα, ώστε να σας ετοιμάσουν δέματα με φαγητά για την επιστροφή.
8. Παρκάρετε παράνομα, ακόμα και τις πινακίδες να σας πάρουν θα σας τις επιστρέψουν Παρασκευή για να πάτε να ψηφίσετε.
9. Ντυθείτε με ένα όμορφο κοστουμάκι και παίξτε το υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος, όλο και κάποια όμορφη κοπελίτσα θα ξεγελάσετε!.
10. Ζητήστε χάρες από τους υποψήφιους, όλο και κάποιες θα σας κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου