Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Ξεχάσατε να πάρετε δώρο στην αγαπημένη σας; Διαβάστε εδώ τι να κάνετε!

Με την καθημερινότητα να μας αγχώνει πολύ εύκολα κάνουμε το λάθος να ξεχάσουμε το δώρο για την αγαπημένη μας. Εδώ υπάρχουν ορισμένες έξυπνες κινήσεις για να κάνετε το μειονέκτημα, πλεονέκτημα.
1. Βγάλτε τη μια ρομαντική βόλτα τη νύχτα και στρέψτε το βλέμμα σας προς τον ουρανό. Αγκαλιάστε τη τρυφερά και πείτε της πως το δώρο που της αξίζει είναι το πιο λαμπρό αστέρι του ουρανού. Πείτε της ότι το αστέρι αυτό από σήμερα έχει το όνομα της.
2. Γράψτε ένα ερωτικό γράμμα, με λόγια καρδιάς και ρίξτε λίγο νερό πάνω να φαίνεται ότι βράχηκε από τα δάκρυα σας. Δώστε το χέρι με χέρι αφού της δώσετε ένα φιλί και στρέψετε το βλέμμα σας προς το δάπεδο για να φαίνεται ότι είστε συγκινημένος.
3. Πείτε της ότι το δώρο σας είναι μια βόλτα με το καινούριο σας αυτοκίνητο. Πείτε της ότι την εμπιστεύεστε και ότι θέλετε να το οδηγήσει. Φυσικά γνωρίζει πόσο αγαπάτε το αυτοκίνητο σας, θα το εκτιμήσει δεόντως. Προσοχή όμως να είστε σε ερημική τοποθεσία.
4. Χαρίστε της ένα λουλούδι από έναν ανθόκηπο στην Αθήνα και μόλις σας πει ότι δεν υπάρχουν ανθόκηποι στην Αθήνα απαντήστε με γλυκιά φωνή "είδες πόσο πολύ έτρεξα για σένα;"
5. Πείτε της ψέματα ότι δεν θα μπορέσετε να πάτε από το σπίτι της λόγω φόρτου εργασίας και κάντε της έκπληξη το βράδυ. Αν σας αγαπάει θα χαρεί με την παρουσία σας και δεν θα θέλει δώρο.
6. Πάτε τη σε προεκλογική ομιλία του Κικίλια για να καταλάβει ότι υπάρχουν χειρότερα από εσάς και να σας εκτιμήσει πολύ.
7. Πάρτε ένα παλιό μπλουζάκι σας και ρίξτε πάνω του το άρωμα σας. Πείτε της ότι είναι το αγαπημένο σας μπλουζάκι και ότι θέλετε να το κρατήσει. Προσοχή στο μπλουζάκι δεν πρέπει να υπάρχουν μηνύματα όπως: "Μάγκα δεν παίζεσαι", "Είσαι και το πρώτο καμάκι", "Το έχω κάνει με την κολλητή σου", "Κορίτσια σκίστε το".
8. Βρείτε ένα παλιό βιβλίο ταλαιπωρημένο, άχρηστο και πείτε ότι σας το διάβαζε ο άρρωστος παππούς σας λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Συνοδεύεται με ύφος θλιμμένου. Προσοχή μην είναι πρόστυχο περιοδικό και σημαντικό επίσης είναι να ξέρετε την υπόθεση του βιβλίου.
9. Για τις πολύ δύσκολες περιπτώσεις: Βγάλτε αντικλείδι του σπιτιού σας και δώστε το. Θα γίνετε Θεός. Αλλά, προσοχή μην ξεχάσετε να πείτε στον κλειδαρά να είναι κακής ποιότητας, ώστε να μην ανοίγει την πόρτα σας.
Οι παραπάνω κινήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται στο τέλος και με τη λέξη κλειδί των γυναικών, τη λέξη "Σ' αγαπώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου