Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Αχάριστε Αδαμίδη


Τον κύριο της φωτογραφίας υποθέτω τον αναγνωρίζεται. Όσοι από εσάς δεν τον ξερετε σας λέμε μόνο ότι είναι ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Πρόεδρος της Π.Α.Ε Α.Ε.Κ!!!
Βέβαια ο κύριος αυτός δηλώνει ότι ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα και την προεδρία της Α.Ε.Κ για να την βγάλει από το τέλμα που βρίσκεται!
Δε μας είπε όμως το πως!!!
Αφορμή του άρθρου στάθηκαν κάποιες δηλώσεις του, αμέσως μετά τη ΔΙΚΑΙΗ (δεν είναι ειρωνικό) νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό!!
Αρχίζει ο κ. Αδαμίδης και σατυρίζει τις δηλώσεις του κ. Μαρινάκη περί εγκλήματος κατά της Ελλάδας (δηλώσεις για το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Π.Α.Ο στον αγώνα με τον ΑΡΗ)και γενικότερα προσπαθεί να παραδώσει μαθήματα πολιτισμού και αξιοπρέπειας στον κ.Μαρινακη(αυτο και αν ειναι ειρωνικό)!!
Ξεχνάτε κ. Αδαμίδη ποιός έσωσε < την υπόληψη της ομάδας σας, και κατ επέκταση της χώρας μας, στην Ευρώπη δίνοντας σας το γήπεδο της ομάδας του(Γ.Καραϊσκάκης) για να παίξετε ευρωπαϊκό αγώνα και να γλυτώσετε τις συνέπειες (αποβολή απο τους Ευρωπαϊκούς αγώνες για τουλάχιστον 2 έτη)!!!
Ξεχνάτε κ. Αδαμίδη ποιός έβαλε κοινή διαφήμιση(Ο.Π.Α.Π,ΚΙΝΟ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ) σε όλες της ομάδες της Super League ετσι ώστε ΌΛΕΣ οι ομάδες να έχουν ένα βασικό χορηγό και όχι χορηγούς τύπου Βγενόπουλου στον Π.Α.Ο.Κ (οποιος έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο κατάλαβε τι εννοώ)
Ξεχνάτε κ. Αδαμίδη ποιός ήταν εκείνος που έκλεισε καλύτερη συμφωνία(οικονομική πάντα) για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων με τη δορυφορική πλατφόρμα ΝΟVA, χωρίς να έχει ο ίδιος (ο Ολυμπιακός στην προκειμένη περίπτωση) ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό όφελος μιας και τα τηλεοπτικά του δικαιώματα ανήκουν στη ΝΕΤ!!!!!!!!
Ξεχνάτε κ. Αδαμίδη ότι είσαστε απλά ένας εκλεγμένος-διορισμένος πρόεδρος και ΟΧΙ ιδιοκτήτης Π.Α.Ε
Τέλος ΞΕΧΝΑΤΕ κ.Αδαμίδη οτι ο κ. Μρινακης έχει επενδύσει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια
για την ομάδα του και όχι μόνο 500 χιλιάδες όπως εσείς!!
Η αχαριστία σας και η δήθεν καλή συμπεριφορά σας, εκεί που σας παίρνει κ.Αδαμίδη παρέα με το υπόλοιπο λόμπι (Τζίγκερ,Βγενόπουλο,Ζαγοράκη)

5 σχόλια:

  1. Πω πω πόνος ρε μεγάλε.Ένα παιχνίδι είναι ρε και κάνε και υπομονή γιατί στο β'γύρο θα έχει και Σκόκο.Ούστ ρε ντροπή του Ελληνικού ποδοσφαίρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε ρε κλαψα οι ολυμπιακουληδες αμα ειναι ετσι να μη σας ξανακερδισουμε μα πριξατε τα γκογκοδια ρε ... σιγα μην επενδυσε 100τρισεκατομυρια ρε φτωχομπινεδες κοροιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λογικη η αντιδραση του γαυρου μαρινατου αυτος ειρθε με τη συνταγη οτι το ποδοσφαιρο δεν παιζετε στα γηπεδα αλλα στη παραγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενταξει ο Αδαμιδης ειναι υπαλληλος, ο Μωραλης δε μας ειπε τι ειναι; Δ' Αντιπροεδρος του Ολυμπιακου ( πως θα δικαιολογησουμε εναν τεμπελη; θα τον διορισουμε αντιπροεδρο)!!! Αντε παιξτε στον δικο σας βαλτο και μην ασχοληστε με τους αλλους! Το οτι εδωσε το γηπεδο στην ΑΕΚ για τον αγωνα με τη Dundee ειναι σεβαστο και ΜΠΡΑΒΟ του (του Ολυμπιακου οχι του καθε Μαρινακη) αλλα μην περιμενει να του "κατσουμε" κιολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέση τους!
    δεν είπα να μην χαρείτε τη νίκη σας, αλλά να μην κάνει καραγκιοζιλίκια και δήθεν οπαδιλίκια ο κάθε τυχάρπαστος Αδαμίδης!!
    ο Μώραλης φίλε ανώνυμε 6:22 εχει στα γήπεδα όσα χρόνια έχει όλη η διοίκηση της ΑΕΚ μαζί, το γήπεδο το έδωσε ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και πρόεδρος της Super league την ώρα που οι φίλαθλοι του ολυμπιακού δεν ήθελαν την παραχώρηση αυτή.......
    ανώνυμε 2:59 ο ντέμης και αδαμίδης πόσα έχουν βάλει;;;ουτε για τη μεταγραφή του epstein δε θα φτάνουν τα χρήματα.......
    φίλε ανώνυμε 3:09 δεν είπε κανείς τίποτα για παράγκα (αν τα ελληνικά σου είναι στοιχειωδός καλά θα δείς τι έχω γραψει)
    φίλε PETER-ONEINCHMAN δεν είναι πόνος για την ήττα, αλλά για τις χυδαιότητες του προέδρου της Α.Ε.Κ
    δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με την ομάδα της Α.Ε.Κ μόνο με τη συμπεριφορά του Αδαμίδη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή