Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Να σε χαιρόμαστε!!!

Ε ναι λοιπόν! Τη μέρα που η μισή Ελλάδα γιορτάζει και οι περισσότεροι θα τρέξουν να αγοράσουν γλυκά και να ευχηθούν στους Γιαννάδες και τις Ιωάννες, εμείς οφείλουμε να καταθέσουμε ένα φόρο τιμής στον φίλο, συντάκτη, άνδρα, επιστήμονα, και πάνω από όλα Λαμιώτη,.. Γιάννη Π. (χειροκροτήστε ρε!!)
Το καμάρι μας, το όμορφο αγόρι μας, ο επιφανής αυτός blogger με το πηγαίο χιούμορ (οι απόψεις ποικίλουν εδώ!), έχει σήμερα τη γιορτή του. Πάλι θα μας κεράσει σε ακριβά εστιατόρια με θέα τον πύργο του Άιφελ (Καντίνα «ο Ξενύχτης»), θα μας ανοίξει ακριβά κρασιά από το κελάρι του (νερό βρύσης), θα μοιραστεί μαζί μας σπάνιες γεύσεις από έθνικ κουζίνες (κοκορέτσι, σπληνάντερο, άντε και καμιά χωριάτικη).. Έτσι μας κακομαθαίνει!
Φίλε Γιάννη, χρόνια πολλά, με υγεία, δημοσιεύσεις, σύνταξη στο μέλλον, λεφτά για διόδια-φόρους-ΔΕΗ-ΟΤΕ-κοινόχρηστα-βενζίνη-ταβέρνες-κλπ, και να καμαρώσεις το blog πάνω και από τη Google! (το κλείνουμε από αύριο, οκ?)
Εκ μέρους της Μαύρης Πένας, των εκατομμυρίων αναγνωστών, του απλού ελληνικού λαού, της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας (εγχώριας και ξένης), ευχόμαστε τα καλύτερα!! (the best που λένε και στο χωριό μου)..
(Ακούγεται η μπάντα του δήμου και τα κανόνια του Ναυτικού!)
Όσοι από εσάς θέλετε να στείλετε δώρα, επιταγές, ευχές, αντικείμενα για αυτόγραφο, επικοινωνήστε μέσω email..Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!!

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια περίμενα ένα αφιέρωμα. Μία τηλεοπτική παραγωγή για τα κατορθώματα μου. Αλλά έλαχε στη μοίρα μου το πρώτο αφιέρωμα να είναι σε αυτό το ταπεινό ιστολόγιο. Τέλος πάντων, σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή