Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Μανιακός απατημένος σύζυγος (ανέκδοτο)!

Στον παράδεισο ο Αγ. Πέτρος έχει αποφασίσει να κάνει μείωση πληθυσμού κι αποφασίζει να αφήνει να μπαίνουν μόνο όσοι έχουν πεθάνει με άσχημο τρόπο. Ξαφνικά βλέπει να έρχονται με την πρωινή γραμμή τρεις νέοι άντρες.
"Θα είμαι σκληρός", σκέφτεται
Ρωτά τον πρώτο:
-Περιέγραψε μου τον τρόπο που πέθανες
-Άκου Άγιε, ήμουν σίγουρος ότι η γυναίκα μου με απατούσε και της είπα ψέματα ότι φεύγω για ταξίδι. Γυρνάω ξαφνικά στο σπίτι το βράδυ και ψάχνω παντού να τον βρω τον άτιμο, αλλά τίποτα. Ξαφνικά βγαίνω στο μπαλκόνι στον τέταρτο που μένω και τον βλέπω να κρέμεται από τα κάγκελα. Τον χτυπάω στα χέρια με ένα σφυρί και πέφτει, αλλά ο άτιμος ήταν τυχερός και βρίσκει πάνω σε κάτι θάμνους. Τότε πιάνω το ψυγείο και του το πετάω στο κεφάλι. Πάνω στην ένταση έπαθα καρδιακό επεισόδιο.
-Είχες δύσκολο θάνατο, πέρασε παιδί μου στον παράδεισο. Εσύ ο δεύτερος;
-Εγώ χτες έκανα γυμναστική στη βεράντα του πέμπτου όταν ζαλίστηκα και έπεσα από τη βεράντα και πιάστηκα στα κάγκελα του τέταρτου. Νόμισα ότι σώθηκα, αλλά ξαφνικά ένας μανιακός άρχισε να με χτυπάει με ένα σφυρί και έπεσα, αλλά ευτυχώς έπεσα πάνω σε θάμνους. Τότε ο τρελάρας μου πέταξε ένα ψυγείο και να που κατέληξα. Ακόμα πονάω!
-Μάλιστα, πέρασε κι εσύ στον παράδεισο. Εσύ ο τελευταίος!!
-Εγώ ήμουν γυμνός σε ένα ψυγείο, όταν..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου