Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Έλληνας εναντίον Ευρωπαίου!!!!!!!!

Ελλάς εναντίον Ευρώπης
1. Ο Έλληνας θα ξυπνήσει μισή ώρα μετά το ξυπνητήρι ενώ ο Ευρωπαίος μισή ώρα πριν!!!
2. Ο Έλληνας για πρωινό θα πάρει έναν καφέ στο χέρι με δώρο νεράκι και αν είναι προς την αρχή του μήνα που έχει ακόμα χρήματα και μία τυρόπιτα. Ο Ευρωπαίος θα φτιάξει πρωινό για όλη την οικογένεια και μετά θα ξεκινήσει για τη δουλειά.
3. Ο Έλληνας θα πάρει το αυτοκίνητο, ενώ ο Ευρωπαίος τις συγκοινωνίες ή το ποδήλατο.
4. Ο Έλληνας θα βρίσει στο δρόμο όποιον του κλείσει το δρόμο, θα παρκάρει επάνω σε πεζοδρόμιο, και θα φτάσει μισή ώρα αργότερα στη δουλειά, ενώ ο Ευρωπαίος θα φτάσει ήρεμος στη δουλειά του.
5. Ο Έλληνας θα πει καλημέρα σε όλους και θα φλερτάρει τις κυρίες της εργασίας, ενώ ο Ευρωπαίος θα πάει κατευθείαν στο γραφείο του.
6. Ο Έλληνας θα κάνει κανά μισάωρο να συνέλθει από το τζετ λακ της μετακίνησης ενώ ο Ευρωπαίος θα πιάσει αμέσως δουλειά.
7. Ο Έλληνας θα εργαστεί σκληρά για τις επόμενες ώρες με μικρά διαλείμματα για τσιγάρα, καφέ, φλερτάρισμα, ενώ
ο Ευρωπαίος θα κάνει ένα τεράστιο διάλειμμα κάπου στη μέση του ωραρίου, όπου μπορεί να παίξει ακόμα και τέννις.
8. Ο Έλληνας θα βρίσει το αφεντικό του ή κάποιον συνάδερφο κατά τη διάρκεια της εργασίας του ενώ ο Ευρωπαίος θα καταπιεί ακόμα και την μεγαλύτερη ηλιθιότητα.
9. Ο Έλληνας θα σταματήσει την εργασία του κανά μισάωρο πριν το τέλος της βάρδιας του, όπου θα φαίνεται να δουλεύει, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι αραχτός, ενώ ο Ευρωπαίος θα εργαστεί μέχρι τέλος
10. Στον Έλληνα υπάρχει ο κίνδυνος της υπερωρίας άνευ αμοιβής ή της δουλειάς για το σπίτι, ενώ στον Ευρωπαίο, η δουλειά τελειώνει με τη λήξη του ωραρίου.
11. Ο Έλληνας θα πάει για οτν απογευματινό του καφέ με τα φιλαράκια, ενώ ο Ευρωπαίος δεν έχει φιλαράκια.
12. Ο Έλληνας θα γυρίσει σπίτι του, θα τσακωθεί λίγο ενδοοικογενειακά και μετά θα φάει σουβλάκια για να κοιμηθεί κατά τη μία, αφού δει για χιλιοστή φορά το πενήντα πενήντα, ενώ ο Ευρωπαίος θα φάει ελαφριά θα ακούσει μουσική και θα κοιμηθεί από τις δέκα γιατί το πρωί πρέπει να ξυπνήσει νωρίς!!!!!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου