Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Μεζεδοπωλείο Κουτούκι του Καλλίνικου στην Καισαριανή

Με την πρώτη ματιά σου γεμίζει το μάτι, μικρός χώρος αλλά ζεστός θυμίζει, παραδοσιακή ταβέρνα σε ορεινό χωριό, αλλά βρίσκεται στην Αθήνα στην περιοχή της Καισαριανής λίγο πιο πάνω από την πλατεία (προσοχή όχι το ομώνυμο πάνω στην πλατεία) Η κουζίνα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι αρκετά καλή και όχι ακριβή. Αυτό όμως που θα σας χαλάσει όπως και μένα είναι η συμπεριφορά των ανθρώπων που σε εξυπηρετούν. Το ύφος τους έχει κάτι από την δυναστεία, πολύ τουπέ. Παλικάρια χαλαρώστε λίγο τα λεφτά μας σας δίνουμε απαιτούμε σεβασμό.
Γενικά το προτείνω αλλά με επιφύλαξη, πάρτε καλή παρέα ώστε να μην σε ενοχλήσουν τα μούτρα των ανθρώπων του!

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από τον συμπαθέστατο ιδιοκτήτη Καλλίνικο, οι υπόλοιποι είναι Αλβανικής καταγωγής και προελεύσεως. Οσο για τον Καλλίνικο πάνω στην πλατεία ... ΜΑΚΡΥΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταρχας θα ηθελα να απαντησω στην μαυρη πενα τα εξης

    ειμαι πελατης στο κουτουκι του Καλλινικου εδω και 3 χρόνια, δεν υπαρχει καλυτερη εξυπηρετηση και καλυτερο φαγητο!!!

    πρεπει να δεις το ανακαινισμενο του χώρο με φοβερες ασπρομαυρες φωτογραφιες στους τοιχους του απο τον καλο παλιο κινηματογραφο...Καθίστε σε κάποια από τις ζεστές γωνιές τους και επιδοθείτε σε... μεζεδομαχίες δίχως τέλος! Από μπροστά σας παρελαύνουν πιάτα όπως κοτόπουλο κρασάτο, μανιτάρια γεμιστά με τυρί, μπέικον και σκόρδο, ζουμερά παϊδάκια και δροσερές πράσινες σαλάτες, συνοδεία χύμα κρασιού και ελληνικής μουσικής.

    Γιαννης Καισαριανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή