Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Διαφημίζουμε τις διακοπές στην Τουρκία

Σε μια περίοδο δύσκολη για την Ελλάδα, συνεχίζουμε εμείς οι Έλληνες να είμαστε γενναιόδωροι. Ενώ πλησιάζει το καλοκαίρι και εμείς περιμένουμε τους τουρίστες για να ανασάνουμε οικονομικά, αντί να διαφημίζουμε τη χώρα μας, διαφημίζουμε τη γειτονική μας χώρα. Έχει γεμίσει λοιπόν η πρωτεύουσα με αφίσες σαν τη διπλανή που διαφημίζουν την Τουρκία. Σίγουρα θα έχετε πετύχει μία. Επίσης η ίδια διαφήμιση βρίσκεται σε Κυριακάτικη εφημερίδα. Και αναρωτιέμαι τόσα πολλά χρήματα πήραν από αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία, ώστε να μην τους ενοχλεί ότι διαφημίζουμε τη βασική μας ανταγωνίστρια σε θέματα τουρισμού; Ποιος ξέρει άραγε;

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξ οσων γνωριζω ο τουρισμος στη τουρκια φετος θα ξεπερασει το 30% οταν αντιστοιχα στην Ελλαδα κλεινουν η πωλουνται ολοκληρες ξενοδοχειακες επιχειρησεις... Τα περι ελευθερης αγορας κι ολα αυτα τα χαριτωμμενα ειδαμε ΟΛΟΙ που οδηγησαν και με το συγκεκριμμενο δημοσιευμα που θα οδηγησουν... Καλα, τσιπα δε υπαρχει, αλλα ουτε λιγη ντροπη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ.

    1.ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΒΙΛΛΑ -ΣΑΝΤΟΡΙΝΙ 280 € / ΗΜΕΡΑ .

    2.ΤΟΥΡΚΙΑ KEFALLUCA RESORT 5 ΑΣΤΕΡΙΑ 30 € /ΗΜΕΡΑ + ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ .

    ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ??

    ΤΟ SERVICE ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ .

    ΕΔΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΝΕΒΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ . ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή