Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Απαγόρευση καπνίσματος, μύθος ή πραγματικότητα

Οι αντικαπνιστές θα συμφωνήσετε με τη συγκεκριμένη ανάρτηση οι καπνιστές θα διαμαρτυρηθείτε. Ρωτώ φίλοι αναγνώστες έχετε πουθενά συναντήσει κάποιο δημόσιο χώρο που να εφαρμόζεται ο νόμος; Εγώ πάντως όχι! Και το αποκορύφωμα της αναποτελεσματικότητας του συγκεκριμένου νόμου και αφορμή για τη συγκεκριμένη ανάρτηση στάθηκε η επίσκεψη μου σήμερα για γραφειοκρατικούς λόγους (θέλω να με πιστέψετε) στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας στην πόλη της Λαμίας. Ο κύριος (αγνώστου ταυτότητας) που με εξυπηρέτησε στην επικύρωση κάποιων εγγράφων έκανε άνετος το τσιγαράκι του. Είχε και τον καφέ του δίπλα και την εφημεριδούλα του, επομένως ένα τσιγαράκι το τράβαγε η ώρα. Άρα αν δεν εφαρμόζεται ο νόμος μέσα στο χώρο της ίδιας της αστυνομίας φανταστείτε τι γίνεται σε άλλους χώρους! Αυτά για σήμερα, την έκανα πάλι τη ρουφιανιά μου!

2 σχόλια:

  1. Είχα δει το καλό σε ένα γραφείο της εφορίας. Είχε πίσω από το γραφείο του κυρίου, μία ταμπελίτσα που έγραφε "Ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε" και στο τασάκι πάνω στο γραφείο ήταν γόπες και αναμένα τσιγάρα :)
    Επίσης, πρόσφατα άκουσα (δεν θυμάμαι από ποιον) το ΠΟΛΥ τραγικό, κάπνιζαν λέει οι νοσηλεύτριες στην ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ κλινική ενός νοσοκομείου. Δηλαδή, πραγματικά, θα μπορούσαν να βρουν πιο κατάλληλο μέρος για να καπνίζουν; Είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι. Και δεν μπορείς να τους πεις και τίποτα γιατί, όπως είναι γνωστό, σε ένα τρελό κόσμο, τρελοί είναι οι λογικοί...
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Corto τα λες ωραία. Δυστυχώς έτσι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή