Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Δωρεάν ψηφιακά βιβλία


Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες σας προτείνουμε τα παρακάτω βιβλία γνωστών εκδοτικών οίκων που μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν.


Ψηφιακά βιβλία / ebook από τις εκδόσεις Καστανιώτη
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν τα βιβλία τους σε δύο τύπους ψηφιακών αρχείων: .epub και .mobipocket.
Το πρότυπο .epub είναι ανοιχτού κώδικα και διαβάζεται χρησιμοποιώντας λογισμικό ανάγνωσης ψηφιακών βιβλίων από όλες τις πλατφόρμες επιτραπέζιων υπολογιστών ή φορητών συσκευών. Για ανάγνωση από τον υπολογιστή προτείνουμε το Stanza, το οποίο διατίθεται δωρεάν σε έκδοση για Mac OS X και Windows και iPhone/iPod Touch από την ιστοσελίδα της Lexcycle. Το Stanza υπάρχει στο Appstore δωρεάν και για το iPhone και iPod Touch. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε από τη συσκευή τη σελίδα www.kastaniotis.com/iphone.
Τα αρχεία τύπου .mobipocket διαβάζονται από υπολογιστές με λειτουργικό Windows XP και Vista χρησιμοποιώντας το Mobipocket Reader, καθώς και από πολλές φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα. Συμβουλευτείτε τη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές.
Για να διαχειρίζεστε την ψηφιακή σας βιβλιοθήκη στον υπολογιστή σας, μπορείτε να κατεβάσετε το Calibre, ένα δωρεάν πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα το οποίο είναι διαθέσιμο για συστήματα Linux, Mac OS X και Windows.

Από το website του Καστανιώτη μπορείτε να κατεβάσετε τα παρακάτω βιβλία:
"Εργαζόμενο αγόρι", Λένα Διβάνη
"Έρως μετ' εμποδίων", Ντόρα Γιαννακοπούλου
"Έρως, Θέρος, Πόλεμος", Ευγενία Φακίνου
"Νέρων - Εγώ, ένας θεός", Στέφανος Δάνδολος
"Οδός Θησέως", Αλέξης Σταμάτης
"Οι Εννέα Καίσαρες", Βασίλης Παπαθεοδώρου
"Το Μπουντουάρ του Ναδίρ", Ιωάννα Μπουραζοπούλου
"Ψυχ", Λένος Χρηστίδης

Επίσης από το website του Μίμη Ανδρουλάκη, μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο:

"Χαμένο Μπλουζ"

Επίσης, το μυθιστόρημα του Γιάννη Φαρσάρη με τίτλο "JOHNNIE SOCIETY" διατίθεται δωρεάν στο Διαδίκτυο σε μορφή e-book με άδεια Creative Commons, μέσω του δικτυακού τόπου http://www.johnnie-society.org/Η άδεια Creative Commons επιτρέπει την ελεύθερη διανομή, αναπαραγωγή και διασκευή του έργου για μη εμπορική χρήση.
Τίτλος: “JOHNNIE SOCIETY”Συγγραφέας: Γιάννης ΦαρσάρηςΚατηγορία: Ελληνική ΛογοτεχνίαΣελίδες: 234Διαστάσεις: 21 x 29,7 cm (A4)Μορφή: Ηλεκτρονικό βιβλίο e-bookΜέγεθος: 1,36 Mbytes
Δωρεάν ψηφιακά βιβλία και από τις εκδόσεις Κέδρος:
http://www.kedros.gr/main.php?cPath=773_774
ΚΑΡΑΜΕΛΟΧΩΡΑ

Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΗΣ

ΑΘΡΟΙΣΜΑ 1933 - 1983

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗ

Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΞ


Καλή ανάγνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου