Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός - Πρόκομ 83 - 79

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Πολωνικής Πρόκομ με σκορ 83-79 και να κάνει το 1-0 στη σειρά αγώνων για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.
Η ομάδα της Πρόκομ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα παίρνοντας διαφορά έως και 11 πόντων απέναντι σε έναν ασόβαρο Ολυμπιακό. Το σκορ είχε πολλές διακυμάνσεις με το προβάδισμα να διατηρούν οι φιλοξενούμενοι μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι πήραν τα ινία του αγώνα χάρη στην ευστοχία τους από τα 6,25 χτίζοντας μια διαφορά 8-10 πόντων χωρίς όμως να δείχνουν ικανοί να την διαχειριστούν. Η διαφορά αυτή εξανεμίστηκε στα τελευταία λεπτά μετά από αβίαστα λάθη των παικτών του Ολυμπιακού και με ένα σερί 9-1 η Πρόκομ έφερε το παιχνίδι στους 2 πόντους χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει την έκπληξη.
Πρώτα βιολιά για την ομάδα του Πειραιά οι συνήθεις ύποπτοι Κλέϊζα και Τεόντοσιτς, ενώ καλύτερος παίκτης για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κίντελ Γούντς.
Οι δύο ομάδες έδωσαν ραντεβού και πάλι στο Σ.Ε.Φ. για την επόμενη Πέμπτη 25/3 στις 21:00 όπου θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου