Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Χορεύοντας με τους λ..οίκους


Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την εφημερίδα VETO (ναι είναι του Μάκη, συγνώμη δεν θα το ξανακάνω) που νομίζω απλά ότι μας κάνει λίγο πιο υποψιασμένους για το θέμα της οικονομικής κρίσης.

"Οι κερδοσκόποι την έστησαν στην ελληνική οικονομία για να βγάλουν 800.000.000 ευρώ. Και οι μυστικές υπηρεσίες στο πλέον στο άγριο παιχνίδι. Του Θ. Παυλίδη.

Όλο και συχνότερες γίνονται οι αναφορές των ξένων πολιτικών παραγόντων αλλά και οικονομικών στελεχών για παιχνίδια ξένων κερδοσκόπων σε βάρος της αγοράς ελληνικών ομολόγων. Και μέσω αυτής με στόχευση προς το ευρώ και τους συστατικούς θεσμούς της Ε.Ε. Το όλο παιχνίδι έχει προσλάβει και αστυνομικό χαρακτήρα καθώς στο κυνήγι των ξένων κερδοσκόπων φαίνεται να εμπλέκονται εθνικές υπηρεσίες πληροφοριών και μυστικοί πράκτορες εντοπισμού οικονομικού εγκλήματος. Το περίεργο είναι ότι οι κινήσεις αυτές είχαν τα πρώτα αποτελέσματα αφού και στην Ισπανία (όπου ξεκίνησαν), αλλά και στην Ελλάδα (όπου ακολούθησαν με τη βοήθεια γαλλικής χειρός), καταγράφηκαν οι πρώτοι ύποπτοι"

Δείτε λοιπόν τι γίνεται για να καταλάβετε ότι η Ελλάδα απλά είναι ένα πιόνι στο σκάκι της παγκόσμιας κερδοσκοπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου